• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART ÇATLATMA iğnesi KLOMEN kullananlar haydin topiğe🤰🏻🤱🏻👼🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kan testini 11.03.2020 de yaptım 3 haftalık çıktı ama doktora gidince son adet tarihini soruyor en son 7 şubatta oldum şuan 5 hafta 6 gün. 6 martta adet olmam lazımdı olmadım 11 martta test yaptım önce idrar yaptım çizgi silik çıkmıştı sonra kan testi yaptım 1707 çıktı değerim hamileyim yani
Cok sevindim bende iğne vuruldum 6 gün oldu sabredemiyorum erken gebeliktede cıkmaz galiba bir belirtide yok ama karın ağrılarım hiç bitmedi

Yaptığın iğne beta hcg hormonu içeriyor yani o iğne ile vücuduna hamilelik hormonu yüklüyorsun oda yumurtanın çatlamasını sağlıyor bu nedenle doktorlar iğne yaptıktan sonra 14 gün dolmadan yapılan testlerin yanlış sonuç vereceğini söylüyor. şuan iğnenin etkisi geçmediği için test pozitif çıkar ve seni yanıltabilir
6 gün oldu beklemek zor bide karnım da çok agrıyor geçmedi agrısında

6 gün oldu sabırla bekliyorum ama hisseder insan ama ben hissetmiyorum hiçbir şey de

6 gün oldu sabırla bekliyorum ama hisseder insan ama ben hissetmiyorum hiçbir şey de

Evet canım beklemek çok zor ama daha bir şey hissetmezsin bence iğne olmamış gibi düşün normalde adet gecikince test yapıyoruz öncesinde bir şey hissetmiyoruz onun gibi benimde 5 günüm kaldı 10.gün bugün Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Bende klomen kullandm bugün yumurtlamanın 13. Günü ilk defa gebrlik testi yaptım normalde adetimi beklerdm sizce nasl test bozuk değildir bni bana oyun oynamaz

Eklentiler

• 5FCFDAE2-1B2A-4E0B-861E-56486A3ACCF8.jpeg
    5FCFDAE2-1B2A-4E0B-861E-56486A3ACCF8.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 26
Evet canım beklemek çok zor ama daha bir şey hissetmezsin bence iğne olmamış gibi düşün normalde adet gecikince test yapıyoruz öncesinde bir şey hissetmiyoruz onun gibi benimde 5 günüm kaldı 10.gün bugün Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Her yerim de agrı var öyle düşünemiyorum bile karın agrım geçmedi göğüslerimde cok agrıyo

Bende klomen kullandm bugün yumurtlamanın 13. Günü ilk defa gebrlik testi yaptım normalde adetimi beklerdm sizce nasl test bozuk değildir bni bana oyun oynamaz

Canım var gibi sanki silik çizgi çıkmış yarın tekrar başka bir test yap daha da koyulaşırsa gidip kan ver mutlaka inşallah bebeğin seninledir :dua:

Olabilir artık beklemekten başka çarem yok
Meraba canım ben de ocak başarısız bir klomen deneyimi şubat letu ile 18mm bir yumurta ve çatlatma iğnesi oldm fakat olmadı adet oldm şimdi yine martta letu kullandm ikinci iğnemi 30martta vuruldm adetm 18nisan bakalım tutacak mı senın igib oldm bende ilkinde beklemek zor geldı ama inan stres cok etkılıyor

Back