• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART ÇATLATMA iğnesi KLOMEN kullananlar haydin topiğe🤰🏻🤱🏻👼🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

baby0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
1.774
1.782
53
28
Pkoyum kistlerim var 2 yıllık evliyim klomen kullandım olmadı LH değerim yüksek çıktı şuanda 6 tane merional iğne kullandım 12mm 11mm büyümüş cumaya kadar 16mm olur dedi çatlatma iğnesi yapacaz dedi acAba bu şekilde hamile olanınız varmı burda toplanalım kimler neler yaşadı bilelim

İnşAllah sorularınızın cevabını verenler çıkar bende aşılama sürecindeyim ama durumumuz farklı. Yardımcı olamayacağım ama iyi dileklerim sizinle
Teşekkür ederim aşılamaya geçersek yeni topiğ açarım

Pkoyum kistlerim var 2 yıllık evliyim klomen kullandım olmadı LH değerim yüksek çıktı şuanda 6 tane merional iğne kullandım 12mm 11mm büyümüş cumaya kadar 16mm olur dedi çatlatma iğnesi yapacaz dedi acAba bu şekilde hamile olanınız varmı burda toplanalım kimler neler yaşadı bilelim
merhaba ben sitede yeniyim. klomen ve çatlatma iğnesi sebep oldu kayıt olmama :)..7 aydır normal yollarla bebek deniyorduk eşimle olmuyordu. sonra klomen kullandım 2019 kasım ayında ama klomen kullandıktan sonra doktor gel demişti gitmedim gidemedim cenazemiz çıktı malesef.neyse ocak ayında tekrar doktora gittim kistim oluşmuş bi tane 8cm hiç bi ilaç vermedi kist için bir sonraki adetimde tekrar çağırdı gittim kist kendiliğinden kaybolmuş.klomen verdi tekrar bittikten sonra gel çatlatma iğnesi yapıcam dedi 18 şubat ilişki dedi 19 şubat kontrol dedi aynen uyguladık 19 şubatta gittim 3 tane yumurtam olgunlaşmış 20cm-22cm-19cm idi.çatlatma iğnesi yazdı vuruldum 21 şubat yani 36 saat sonra ilişki dedi tekrar uyguladık şuan 6 martta adet olmam lazımdı çok şükür olmadım ve 5 haftalık hamileyim :) ilk denememde oldu ama ALLAHın takdiri izniyle oldu.çok korkuyodum tutmamasından zaten tutmasaydı vazgeçecektim artık.ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın.

merhaba ben sitede yeniyim. klomen ve çatlatma iğnesi sebep oldu kayıt olmama :)..7 aydır normal yollarla bebek deniyorduk eşimle olmuyordu. sonra klomen kullandım 2019 kasım ayında ama klomen kullandıktan sonra doktor gel demişti gitmedim gidemedim cenazemiz çıktı malesef.neyse ocak ayında tekrar doktora gittim kistim oluşmuş bi tane 8cm hiç bi ilaç vermedi kist için bir sonraki adetimde tekrar çağırdı gittim kist kendiliğinden kaybolmuş.klomen verdi tekrar bittikten sonra gel çatlatma iğnesi yapıcam dedi 18 şubat ilişki dedi 19 şubat kontrol dedi aynen uyguladık 19 şubatta gittim 3 tane yumurtam olgunlaşmış 20cm-22cm-19cm idi.çatlatma iğnesi yazdı vuruldum 21 şubat yani 36 saat sonra ilişki dedi tekrar uyguladık şuan 6 martta adet olmam lazımdı çok şükür olmadım ve 5 haftalık hamileyim :) ilk denememde oldu ama ALLAHın takdiri izniyle oldu.çok korkuyodum tutmamasından zaten tutmasaydı vazgeçecektim artık.ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Bende iğne vurulacagım yarın acaba yan etksi varmı iğnenın cok korkuyorum bende olmazsa diye iğneyle büyüdü yumurtam benım 18 mm olmuş 2 yumurtam var yarın çatlatma Cumartesi çatlamış mı diye bakacak adet düzensizliğim olduğu için testi ne zaman yapayım

Adetiniz biter bitmezmi hamile kaldınız ki normalde 2 haftalı hamile olmanız lazım değilmi

Ovitrella vuruldum kzlar vurulan varmı acaba başka

Canım bende 5 gün önce vuruldum bu ikinci denemem olacak ilki tutmadı bnde de pko vardı ama bu gittiğim doktorum kesin var diyemem dedi ama adetlerim hep düzensizdi ocak ayında ilk klomen ve ovitrelle kullandım tutmadı ama adetlerimde düzene girdi gibi ocak şubat düzenli adet oldum 11 martta tekrar iğne oldum beklemedeyim :)

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :dua:

Erken gebelik testi alsam cıkmazmı
Yaptığın iğne beta hcg hormonu içeriyor yani o iğne ile vücuduna hamilelik hormonu yüklüyorsun oda yumurtanın çatlamasını sağlıyor bu nedenle doktorlar iğne yaptıktan sonra 14 gün dolmadan yapılan testlerin yanlış sonuç vereceğini söylüyor. şuan iğnenin etkisi geçmediği için test pozitif çıkar ve seni yanıltabilir

Adetiniz biter bitmezmi hamile kaldınız ki normalde 2 haftalı hamile olmanız lazım değilmi
kan testini 11.03.2020 de yaptım 3 haftalık çıktı ama doktora gidince son adet tarihini soruyor en son 7 şubatta oldum şuan 5 hafta 6 gün. 6 martta adet olmam lazımdı olmadım 11 martta test yaptım önce idrar yaptım çizgi silik çıkmıştı sonra kan testi yaptım 1707 çıktı değerim hamileyim yani

kan testini 11.03.2020 de yaptım 3 haftalık çıktı ama doktora gidince son adet tarihini soruyor en son 7 şubatta oldum şuan 5 hafta 6 gün. 6 martta adet olmam lazımdı olmadım 11 martta test yaptım önce idrar yaptım çizgi silik çıkmıştı sonra kan testi yaptım 1707 çıktı değerim hamileyim yani

Ne güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah :dua:

Back