Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mart bebeklerinde diş çıkaran yok mu benim ki çıkardı
amannn, dişler çıkmaya başlamış.. yerim onları ben. arda mızın da mı çıktıı? biraz belirginleşsin de foto çek olur mu?inci gibi sağlam dişleri olur umarım.
amannn, dişler çıkmaya başlamış.. yerim onları ben. arda mızın da mı çıktıı? biraz belirginleşsin de foto çek olur mu?inci gibi sağlam dişleri olur umarım.
alkisalkisalkis Efe'nin de üstten dişi çıkıyo galiba beyaz bir şekilde kabartı var :) İki gün önce sebebini bulamadığım bir ateş ve 2 gece huzursuzdu, bugün sebebi belli oldu sanırım .
bizim doktor da erken çıkan diş sağlıksız olur derler inanma dedi. boşverrrr.. benim kızını ilginçtir 3 ayı bitmeden çıktı. alt sol. ama kaldı öylece....o uzayıp duruyo maşallahh
benim kuzenimde erken çıkardı dişini ve ne yazıkki doktor flour eksikliğinden çürüdüğünü söylemişdi amerikada bebekler için özel olan flourlu suyla yaptık mamasını ve dilara 1 yaşındayken dişlerine dolgu yaptılar ((