mart bebeklerinde diş çıkaran yok mu benim ki çıkardı

E

EU2

Ziyaretçi
bebişim ilk dişini çıkardı hemde 4.5 aylıkken... sizlerin bebişleri ne alemde???

ilk dişimizi elacım çıkardı:nazar:
sonrasıda geliyor;mart topicini takip edersen göreceksindir:nazar:

ohoo 1,5ay oldu hemde ikisini birden şimdi gene altdan 2 tane daha bekliyoruz

Benimkide 4,bçk aylıkken alt 2 kesiciyi 5 aylıkken üst 2 kesiciyi çıkardıgamyoncuiremsu

amannn, dişler çıkmaya başlamış.. yerim onları ben.
arda mızın da mı çıktıı? biraz belirginleşsin de foto çek olur mu?inci gibi sağlam dişleri olur umarım.

amannn, dişler çıkmaya başlamış.. yerim onları ben.
arda mızın da mı çıktıı? biraz belirginleşsin de foto çek olur mu?inci gibi sağlam dişleri olur umarım.

saol cnm iyi dileklerin icinn....
tmm canim tam olarak buyusunler resim cekicm sözzkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis Efe'nin de üstten dişi çıkıyo galiba beyaz bir şekilde kabartı var :) İki gün önce sebebini bulamadığım bir ateş ve 2 gece huzursuzdu, bugün sebebi belli oldu sanırım .

OOO hanımlar bızım ucuncu dısımız gozuktu bgn ılk ıkı dısımızı 4 aylıkken cıkardık... sositososito

arkadaslar erken cıkan dıs erken curur dıyorlar acaba dogrulugu varmıdır? doktor kanıtlanmıs bı bılgı degıl ınanma dedı aslında ama

bizim doktor da erken çıkan diş sağlıksız olur derler inanma dedi. boşverrrr.. benim kızını ilginçtir 3 ayı bitmeden çıktı. alt sol. ama kaldı öylece....o uzayıp duruyo maşallahh

benim kuzenimde erken çıkardı dişini ve ne yazıkki doktor flour eksikliğinden çürüdüğünü söylemişdi amerikada bebekler için özel olan flourlu suyla yaptık mamasını ve dilara 1 yaşındayken dişlerine dolgu yaptılar :KK43:((

benim kızımda çıkarmaya başlıcak heraldeki yavaş yavaş birbirine sürtüp duruyor diş etlerini..hihoyyyt

X