Mart Bebekleri hangi nlye benziyor?

zakkum6644

Ela Seni ÇOK Seviyorum...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2008
1.169
2
:lepi:arkadaşlar var mı bu konuda benzetme yapmak isteyen:) yalnızca ünlü değil çağrışım yaptığı herhangi bişey..kendi bebeğinizi de değerlendirebilirsiniz. gerçi çoğu birbirine benziyo ama:KK70:DDDsırnaşık şey

:roflol: hangi ünlüye benziyor eşleşmesini yapsak bu eşleşme çıkarmıydı acaba? küçük kaplumbağam....
yoksa o Nisan'ın imzası mı?kaydirigubbakcemile3

hatırladım kız bızım nemo geçen tv de vardı benım sıpa hayran hayran ızlıyordu suheyla teyzesı kızdı ızletme dıye bızde kapattık mafoldumben

delikafaduldenistediğim brad fotosunu bulamadım. ama burdakiler bana benzettirdi. buket çok uğraştım dimi anılla. elşimde malzeme yok. ısıtıp getiriyorum

Hakikaten kız hamileyken Bradd'e çokmu baktım acep. Amaniiiin kociş duymasın hih hih..
Allah iyiliğini versin emi. Nasılda bulmuş poşili fotolarını..

delikafaduldenistediğim brad fotosunu bulamadım. ama burdakiler bana benzettirdi. buket çok uğraştım dimi anılla. elşimde malzeme yok. ısıtıp getiriyorum

gerçekten yaa.. ne kadar benziyor. pes valla... bred pitti de çok beğenirim.:eek: sağolsun eşim bunu bildiği için aşağıdaki fotoyu bana yollamıştı. paylaşayım dedim.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3süper hepsiiii.Allah nazarladan saklasın.

Aynı bu kaplumbaga gıbı gercekten yaaa.. Dudaklara bakk..yıcem o dudakları..şirinem benim

Buket gercekten bu kadar benzerlık olur supper..

Ben oglumu kımseye benzetemıyorum babasından baska :)

Bukettt ne benzerlik yawww... Cak yakusklu senin oglan - findik burunlumm yaaa:) Masallah
Nisana artik Kaplumbaaaam diyebülümüyümm??
Bende Rüyayi hic kimseye benzetemiyorum ne bana nede babasina, ne bir ünlüye ... Hickimseye...:1shok:

X