- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
- 398
selam
nisan tarih olarak ortalama bir yıldan beri düşündüğüm birşeydi ama hazırlık olarak birşey yapmadım.internetten araştırdığımda eşimin e vitamini kullanması sperm sayısını artırıyormuş aldım ama henüz eşime vermedim vermem gerekir mi?birde çürük dişim var doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremedim.
ne testi yaptıracaksınız bilmiyorum ama hormon tahlilleri için doktorum bana adetin ikinci günü gitmemi söyledi.tabi öncesinde bir muayene şart
herkese selamlar ben de varım nisan için...hikayemi bir ara anlatırım arkadaşlar şimdi çıkmak zorundayım..
dişi ihmal etme sakın canım..ben martta hamile kalamayınca ilk iş sorunlu bir dişim vardı onu hallettim
Evet arjadaşlar boş geçirenlerden biri de benim hayatımda ilk defa korunmadan ilişkiye girmiştik çok umutluydum ilk denemede olmayınca yıkıldım.. Acabalar kafamda dolaşmaya başladı :geçen ay 21 şubatta adet olmuştum ve 9'undan sonra korunmadan iliişkiye girmeye başladık.. (normalde yaklaşık 30 günde bir adet oluyorum). Sizce yumurtlama dönemime denk gelmemiş olabilir mi? Ilk denemede hamile kalamamak normal mi bu konuda çok cahilimmm cevaplarınızı bekliyorumm...
Umudum bu aya kaldı
kızlar ya merak ettiğim bir şey var. benim ilişkiden sonra yani eşim içime boşaldıktan sonra bir miktarı dışarı çıkıyor. merak ettiğim bu miktar normalde ne kadar olmalı? yani herkeste bu durum oluyor mu? bir iki damla şeklinde mi geri çıkıyor yoksa daha mı fazla ? ben de nerdeyse yarısı dışarı çıkıyor, bu durumun sebebi nedir bilen var mı?
merhaba arkadaslar bende 4 aydır gee kalmak ıstıyorum ama lmadı umudum nısan ayında hayrlısı ılee ama nedense sankı bu ay olmayacakmıs gıbı hıssedıyorumm...
ole deme arkadasım ya olur ıns bende 1 yıldr ıstıorum olmuo hersey normal ama olmuo bn daha bıgun umıtsızlıge kapılmadım sende ıcını ferah tut nekadar pozitif olursan o kdar ii olur doktora gtnnmı
gittim herhangı sorun yok dedı daha ılk bastan gııp muane oldum
rabbım ıns nasıp eder ısteyen herkese bnm deyok bı sorun ama doktor hap verdı ıcıyorum15inde gtcm yumurtalar catlamısmı dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?