Mart Ayinda Tedavi Ile Hamile Kalmaya çalişan Arkadaşlar

--------------------------------------------------------------------------------

süar::::::::::::::::::::::::::::. 27şubat
beyazbulut::::::::::::::::::::: 1mart
vuslat2008::::::::::::::::::::::: 7mart
nurder::::::::::::::::::::::::::::9 mart

bende de pko vardı ama şu an yok kullandığım doğum kontrol hapları iyi geldi ama zaten kilo verince pko ortadan kalkıyor bencede korunma vaktin neyse o zaman bebiş gelir zaten

sanada mrb canım hoşgeldin aramıza son adet tarihin ne kaç günde bir adet görüyorsun onları bilmek lazım ona göre yumurtlama gününü tahmin edelim

HER AYIN 10 YADA 15 ' İ GENELLİKLE FAKAT SPİRALİ CIKARDIKTAN SONRA 10 GUNLUK Bİ AKSAMA OLDU YENİ DÜZELDİ

bence 1-2 ay bekle adetlerin yerine otursun sonra kaç günde 1 adet görüyorsan genellikle 28 günde birse 14 güne denk geliyor 14.günün 3gün öncesi ve 3 gün sonrası hamile kalmaya elverişli olduğun zaman eğer bu aylarda hamile kalamazsan ya diğer aylara bakılıcan yada dr gidip bir sorunun varmı bekliycen ben 3 senede çok vakit kaybettim mesela önce pko vardı o gitti eşimde sorun çıktı o da bitti şimdide bende yumurtlama sorunu çıktı anlayacağın vakit çok kaybediliyor bu işte

merhaba kızlar.ya sormayın dun doktordayım iğne tedavısıne başlıycaktık o kadar mutluydumkı anlatamam bı baktı doktor catlamayan yumurta var onun gıtmesı gereklı tedavıye başlayamazyız bu şekılde dedı.dogum kontrol hapı verdı cok moralım bozuk kızlar sanırım ben bu işten vazgeçicem.çok moralım bozuk herkese ayrı ayrı dert anlatmaktan bıktım :KK43:

merhaba kızlar.ya sormayın dun doktordayım iğne tedavısıne başlıycaktık o kadar mutluydumkı anlatamam bı baktı doktor catlamayan yumurta var onun gıtmesı gereklı tedavıye başlayamazyız bu şekılde dedı.dogum kontrol hapı verdı cok moralım bozuk kızlar sanırım ben bu işten vazgeçicem.çok moralım bozuk herkese ayrı ayrı dert anlatmaktan bıktım :KK43:[/QUOTE

seni çok iyi anlıyorum canım benimde başımda aynı dertler var ama ne yapalım kader diyceksin bide herşeyde bir hayır vardır bunu unutma rabbim versin de geç versin

merhaba arkadaşlar.bende bu ay gonal f kullanmaya başladım ve bugün çatlatma iğnemi oldum.36 saat sonra ilişki dedi doktor.bu ay ilk defa gonal f kullanıyorum.amor bende geçen ay başlıyacaktım bendede çatlamamış yumurta göründü ve bende geçen ay doğum kontrol hapı kullandım.ama anlayamadığım şey benim yumurtlama problemim yok,tüpler açık,eşim sağlıklı.ama yinede iğne verdi doktor.herhalde başka tedavisi yok bunun???hayırlısı.ben 1,5 yıldır uğraşıyorum ama doktor bebek bebek dersen olmaz diyor,unut diyo ama insan hergün bebek için tedaviye giderse nasıl uuunnuuttssuunnn?????

merhaba arkadaşlar.bende bu ay gonal f kullanmaya başladım ve bugün çatlatma iğnemi oldum.36 saat sonra ilişki dedi doktor.bu ay ilk defa gonal f kullanıyorum.amor bende geçen ay başlıyacaktım bendede çatlamamış yumurta göründü ve bende geçen ay doğum kontrol hapı kullandım.ama anlayamadığım şey benim yumurtlama problemim yok,tüpler açık,eşim sağlıklı.ama yinede iğne verdi doktor.herhalde başka tedavisi yok bunun???hayırlısı.ben 1,5 yıldır uğraşıyorum ama doktor bebek bebek dersen olmaz diyor,unut diyo ama insan hergün bebek için tedaviye giderse nasıl uuunnuuttssuunnn?????

canım bugün bende saat 6 gibi vurulucam çatlatma iğnemi bende gonal f kullandım bu ay bu 2. denemem geçen ay olmadı dr şansa bırakmıyordur da ondan banada direk iğne verdi hap map değil yani anlayacağın benim drum geçen sefer ilişki için iğne vurulduğu gün ve sonraki 2 gün sonrada gün aşırı demişiti bana hiç 36 saat sonra dememişti bakalım bu gün diycek

süar::::::::::::::::::::::::::::. 27şubat
beyazbulut::::::::::::::::::::: 1mart
vuslat2008::::::::::::::::::::::: 7mart
nurder::::::::::::::::::::::::::::9 mart
NEŞELİ:))::::::::::::::::::::::::16mart

hehehe ben kendimi ekledim kızmayın tamammı:sm_cool:

allah ım inşallah herkese uzun ömürlü bebişler nasip eder.a.s.:1hug:

larencim kaç tane yumurtan var bende 12 tane oluşmuş heriki tarafta :nazar:

inşallah rabbim tüm isteyenleri hayırlısıyla anne yapar bende bir yıla yakın bir süre uğraştım şimdi 38 haftalık hamileyim inşallah sizde benim gibi mutlu sona ulaşırsınız

tedavi gören hamiş adaylarımız a.s

süar ::::::::::::::::::::::::::: 27subat
beyazbulut ::::::::::::::::::: 1mart
vuslat2008 ::::::::::::::::::: 7mart
nurder :::::::::::::::::::::::: 9mart
neşeli:)) :::::::::::::::::::::: 16mart
prensesim::::::::::::::::::::: 27mart

kızlar mrb ben yeni kayıt olmadım ama burayı yeni keşfettim burası da diğer taraflar gibi çok güzelmiş... gerçekten insan paaylaştıkça rahatlıyomuş bende 1.5 yıllık evliyim hiç korunmamıza rağmen gebelik gerçekleşmedi.. dr yumurtalıkların çok iyi çalışıyo dedi ama galiba çatlama problemi var geçen ay ve bu ay geciktim biraz dr gitmek için artık önümüzdeki ay gitcem pregnyl iğne vurduracaz iğneyi şimdiden temin ettim çok heyecanlıyım ama drum bu ay da tutatbilir dedi bi yumurtam çatlamak üzereydi baktığımızda hayırlısıyla inş iğneye gerek kalmadan olur...

kızlar mrb ben yeni kayıt olmadım ama burayı yeni keşfettim burası da diğer taraflar gibi çok güzelmiş... gerçekten insan paaylaştıkça rahatlıyomuş bende 1.5 yıllık evliyim hiç korunmamıza rağmen gebelik gerçekleşmedi.. dr yumurtalıkların çok iyi çalışıyo dedi ama galiba çatlama problemi var geçen ay ve bu ay geciktim biraz dr gitmek için artık önümüzdeki ay gitcem pregnyl iğne vurduracaz iğneyi şimdiden temin ettim çok heyecanlıyım ama drum bu ay da tutatbilir dedi bi yumurtam çatlamak üzereydi baktığımızda hayırlısıyla inş iğneye gerek kalmadan olur...

evet canım insanın derdini analatabileceği bir yer olması gerçekten çok güzel inşallah iğneye gerek kalmadan tutar olmazsa da napalım bekliycez bebişlerin keyfini rabbim kimseye aratmasın bu olayı çok zor gerçekten beklemek...:emir_bebek:

X