Nişan mart ayında nişanlanacaklar biraraya

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

april79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
8
0
36
İzmir
mart ayında nişanlanacak arkadaşlar bilgilerimizi paylaşalım lütfen.Ben evde yapacagım evde yapacak olan yada yapmış olan varmı

ben düğün salonunda yapıyorum evde yapmak ıstemedım . cunku cok kalabalık olucak benım nısanım

hazırlıklar ne alemle mart ayına ne kaldı şunun şurasında

Hiç sorma Pelin sinirlerim zok bozuk . Onu sevmesem sımdıye vazgecmıstım . NAsıl bır sey bu anlamıyorum ya . Ben davetiyeleri bastırdım bunlar hala alısverısten soz ettıklerı yok anlamıyorum. Ben sıkıstırıyorm sankı kendımı kakalıyormusum gıbı bı duruma dustum annesı yaslı yengesı gelıcek yengesınınde kucuk cocugu var , ona da kucuk yengesı bakıcak . yok efendım mısafır gelıcekmıs subatın ortasında yaparız dıye konustuk amna buyuk yengesı abısıne gıtmıs 15 gun orada kaldı sımdıdı mısafır bu kadar olmaz kı nasıl adet bılmez bunlar anlamıyorum ne kadar rahatlar o zaman ben neden davetıye bastım o kadar yer arayıp 1600 tl ye yer tuttum ne gerek vardı ?? sınırden stresten kasım dokulmus sacımda dokulurr ..... herseyde dokulur

sen onlara mart başında düğün sektörüne gelecek zamdan bahset o zaman acele ederler yüzde 30 zam geliyor.dert etme diycem ama elde değil.neyse inşallah en yakın zamanda halledersin işlerini üzme kendini nişan üstü

Emin ol hiç birsey onların umrunda degıl neden cunku kendılerının en ufak bır katkısı yok herseyı cocuk yapıyor butun masraflar . Ama ınan cok daraldım . sadece elbısem hazır hiç kımsenın umrunda degıl . kandılde arıyorum neden gelıp gıtmıyorsun dıyor kaynanam nısandan sonra gelırsın dıyor . Benım anlamadıgım sey nısanın oldugunu bılıyorsun madem neden hiç birsey umrunuzda degıl . ! Bu konulara yuzunden devamlı tartısıyoruz . nasıl bır adetlerı var anlayamadım . Sıkıntı bastı benı .

nişan hangi ay ve gün canım ve seninkinin ailesi nereli?

27mart işte ardahanlı .

27 martsa salonda yapılacaksa özel dikim kabarık bişi kılı kılına yetişir.sen kendin bak mağazalara beğen sonra da konu açıldığında dersin benim beğendiğim burda diye.gerçi nişanlık almaya erkek tarafının gitmesine gerek yok ama.alışverişten kastın nişanlık ayakkabı falan mı yoksa bohçayı da mı kastediyosun?

canım ben elbıseyı begendım sozlumle gıdıp aldım onların haberlerı bıle yoktu evet bohcadan bahsedıyorum ben ayakkabı su bu hersey yanı kıza alınacak erkege alınacak seyler

canım ben elbıseyı begendım sozlumle gıdıp aldım onların haberlerı bıle yoktu evet bohcadan bahsedıyorum ben ayakkabı su bu hersey yanı kıza alınacak erkege alınacak seyler

hımmm anladım.biz bohça yapmıyoruz ben gereksiz buluyorum.kendi beğendiğimi kendim alırım onlarda kendi beğendiklerini oğullarına alırlar ev tutulduğunda çeyizle gider en iyisi bence bu.

aslında bende ıstemıyordum ama gun gectıkce ıstemeye basladım . Zaten cok bırsey aldırmıcamkı sözlum karsılıyor herseyı kıyamam ona ben

aslında bende ıstemıyordum ama gun gectıkce ıstemeye basladım . Zaten cok bırsey aldırmıcamkı sözlum karsılıyor herseyı kıyamam ona ben

sen bilirsin hepsini o alcaksa daha çok masrafınız olacak çok fazla uçmadan aldır bişiler o zaman sonra içimde kaldı almadılar demezsin çünkü sen istiyosun sanırım

sen bilirsin hepsini o alcaksa daha çok masrafınız olacak çok fazla uçmadan aldır bişiler o zaman sonra içimde kaldı almadılar demezsin çünkü sen istiyosun sanırım

ıstıyorum cunku bana sormadan bazen bırsaeyler yapıyorlar o yuzden sınırlerım bozuluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…