Nişan MART ayında nişanlanacak kızlar neler yapıyoruz?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ouf haftaya bu duyguları ben yasıcammm anlatıyorsun gelıp kesın burayaa nasıl gectıgını :)

yarın son gün son hazırlıklar... nete giremeyebilirim artık nişandan sonra görüşürüz kızlar hepimiz için hayırlısı olsun..sorunsuz bir nişan olsun inşallah..

benimde cumartesi günü oldu nişanım 5 martta benle aynı gün olan biri vardı sanırım onu merak ediyorum nasıl geçti seninki :) saç modeli resimleri koyabilirim kızlar benim saçım güzel olmuştu bukle bukle yaptırın maşa yaptırın uzun saçlılara tavsiyem ...

çok heycanlıyımmmmmmmmmmmm ouff :) ne kadar değişik bir seymış bu duygular dün salona gittim müzik secımlerımı bıldırdım . benım askım aglıyordu nerdeyse :)) onu cok sevıyorummmmm yaa ben

valla doğru diosun çok tuhaf oluyor herşey rüya gibi geliyor insana :) yeni yeni kendime gelmeye başlıyorum ben de...umarım herşey yolunda gitmiştir

çok güzeldi her sey :) mutluyum ıns dugunum dahada guzel gecer. Nişanımı engellemeye calısan gerizekalılar oldu ama elbet bır gun hepsıne verıcem agızlarının payını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…