Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazırlıklar ve kalabalıktan ötürü topiğe katılamayacağım herkeze mutluluklar dilerim inşallah hepimizin nişanı çok güzel olur.hoşçakalın
saon bir hafta :18: heyecan dorukta hazırlıklar bitmek üzere... allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar 5 martta benimde çok az kaldı ama hala bişiler eksik gibi:)
evde olucak benim ama incik cıncık ne çok iş varmış yahu..
benim nişan oldu çok güzel geçti bugün sabah parmağımda yüzükle uyandım aslında heyecan çok oluyor ama böle nasıl desem kargaşa böle hazırlık vs çok oluyor benim çok fazla heyecanım olmadı isteme faslı çok güzel geçti nişan dahada güzel...herşey çok güzel oldu.ki ben çarşamba tanıştılar ilk kez tanıştılar isteme oldu rizeden geldiler çünkü cumarteside nişan oldubu heyecanı herkesin yaşamasını isterim herşey büyüklerin yönlendirmesiyle falan yoluna giriyor hiç heyecan yapmayın anı yaşamaya çalışın o anlar bir kere oluyor
ayy hadi canım allah tamamına erdirsin çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine darısı başımıza inşallah benim de 13 günüm kaldı heyecan dorukta şuan bile ne yemek yapsak nasıl ağırlasak diye tartışmalar yapıyor büyükler herkes heyecanlı ve stresli inşallah seninki gibi yolunda atlatırız herşeyi
kızlar yarın nışanım herşey tamam sadece gün bekliyoruz kaç gündür. dua edin bize herşey yolunda gitsin inşallah...