harikaymış canımm çok beğendim çok zarif bir elbise..nazarel izmirde nerede? hiç gözüme ilişmedi
benimki de açık renk bende nişan için açık ton tercih ettim.martın kaçındaydı senin nişan?
benimki de 6 martta evde olucak.bugün alyans siparişi verdik.elbisem ve saçım için kullanacağım yan tokam hazır.aksesuar da aradığım bişi vardı bulamadım bakıyorum hala
saol cnm tesekkur ederım. Nazarel, alsancakta gundogdu meydanında hemen. altında takım elbısecı fln var.
amin inşallah ama çok zor bişi değil aslında ne varki bi günde nişanlık beğenemez misin? sonra akşamları iş çıkışında provaya gidersin ayarlarlar onlar.
aynen dediğin gibi oldu canım çok şükür nışanlık bohça işi arkaya atıldı. gerisine allah kerim
son 11 gün :) heyecan yavaş yavaş tırmanışa geçmiştir..ben de yan toka aldım küçük zarif birşey..kolye ve küpeleri de büyük bir uğraş sonucunda buldum :)
insanın kolay kolay içine sinmiyor hiçbir model ama neyse ki o işi de atlattım..
yüzük tepsisini de süslüyorlar ya siz neler yapıosunuz? ben fazla abartılı birşey hazırlamayacağım
27 Mart nişanımm :) heycanlıyım cumartesi günü de alısverıs var bakalım neler alcaz :))
elbisemi sözlümle almıstım hazır o tatlım sadece bohcaya alınacakları alıcaz . Sözlüm yengesı annem ben gidiyorz.
yengesiyle aran iyiyse sorun yok.inşallah sinir olmadan gelirsin
NE demezsın cok iyiiçli dışlıyız terminötr gıbı kadın ya korkuyorum bazen bakışlarından hahahhaha . İlk geldıklerınde babam demıstı bu kadın ne biçim bakıyor dıye
o zaman özellikle onu gönderdi kayınvaliden alışveriş içinbeğenmediğin bişi olduğunda söyle sessiz kalma tepene binmesin şimdiden
Yok ya büyük yenge ya küçüğünün gelmesi ayıp olur o yüzdendirValla beni tanısan anlardın neler soyleyebılcegımı .İlk istemedı canımı sıktı ama verdım agızının payını
ohh iyi yapıyosun.yalnız bi o topic bi bu topic beynim döndü sen burdan yaz hep en iyisi
tmm canım burdan yazarım . İlk istemeye geldıklerınde tuzlu kahve yapmaya heveslendım sonucta bır kere olucak : büyük yengesı geldı bana bız yapmadık ıkı gelın dedı sende yapma benımde sınırlerım tepeme cıktı ben yapıyorum sende yapsaydın dedımbazen üstüme üstüme geliyor daralıyorum .
ben yapmadım ya o gün çok aksilik olmuştu araba bozulmuş yolda kalmışlardı karnı da açtı kıyamadım
Ben yaptım askımın karnı agrımıs yaa kıyamam pişman oldum sonrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?