Nişan MART ayında nişanlanacak kızlar neler yapıyoruz?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
benimki de 6 martta evde olucak.bugün alyans siparişi verdik.elbisem ve saçım için kullanacağım yan tokam hazır.aksesuar da aradığım bişi vardı bulamadım bakıyorum hala

son 11 gün :) heyecan yavaş yavaş tırmanışa geçmiştir..ben de yan toka aldım küçük zarif birşey..kolye ve küpeleri de büyük bir uğraş sonucunda buldum :)
insanın kolay kolay içine sinmiyor hiçbir model ama neyse ki o işi de atlattım..
yüzük tepsisini de süslüyorlar ya siz neler yapıosunuz? ben fazla abartılı birşey hazırlamayacağım

saol cnm tesekkur ederım. Nazarel, alsancakta gundogdu meydanında hemen. altında takım elbısecı fln var.

o kadar çok gezdim ki güzel birşey bulmak için.. ama orasını pas geçmişim
elbisemi alsamda hala bakıyorum daha güzel model bulabilir miyim diye :) hastalık oldu bende

amin inşallah ama çok zor bişi değil aslında ne varki bi günde nişanlık beğenemez misin? sonra akşamları iş çıkışında provaya gidersin ayarlarlar onlar.

aynen dediğin gibi oldu canım çok şükür nışanlık bohça işi arkaya atıldı. gerisine allah kerim

aynen dediğin gibi oldu canım çok şükür nışanlık bohça işi arkaya atıldı. gerisine allah kerim

boşver ya en iyisi zaten çalışıyosun zamanın yok.çok stresli bi iş kayınvalideyle alışverişe gitmek.hiç eksik kaldı diye üzülme zaten erkek tarafı senin çeyizin gittiğinde bişiler yollar senin evine

evet son 11 gün ne zormuş ya geçmiyo günler.nişan olduktan sonra sil baştan düğün için sayıcaz nişan tepsisi olarak klasik modellerden alıcam öle şaşalı bişi alıpta göz yormak istemiyorum

27 Mart nişanımm :) heycanlıyım cumartesi günü de alısverıs var bakalım neler alcaz :))

27 Mart nişanımm :) heycanlıyım cumartesi günü de alısverıs var bakalım neler alcaz :))

az kalmış seninkine de bir ay bişi.alışverişe kim kim gitceksiniz elbise alınacak sanırım.bohça yapılcak mı peki?

elbisemi sözlümle almıstım hazır o tatlım sadece bohcaya alınacakları alıcaz . Sözlüm yengesı annem ben gidiyorz.

yengesiyle aran iyiyse sorun yok.inşallah sinir olmadan gelirsin

NE demezsın cok iyi içli dışlıyız terminötr gıbı kadın ya korkuyorum bazen bakışlarından hahahhaha . İlk geldıklerınde babam demıstı bu kadın ne biçim bakıyor dıye

NE demezsın cok iyi içli dışlıyız terminötr gıbı kadın ya korkuyorum bazen bakışlarından hahahhaha . İlk geldıklerınde babam demıstı bu kadın ne biçim bakıyor dıye

o zaman özellikle onu gönderdi kayınvaliden alışveriş için beğenmediğin bişi olduğunda söyle sessiz kalma tepene binmesin şimdiden

o zaman özellikle onu gönderdi kayınvaliden alışveriş için beğenmediğin bişi olduğunda söyle sessiz kalma tepene binmesin şimdiden

Yok ya büyük yenge ya küçüğünün gelmesi ayıp olur o yüzdendir Valla beni tanısan anlardın neler soyleyebılcegımı .İlk istemedı canımı sıktı ama verdım agızının payını

Yok ya büyük yenge ya küçüğünün gelmesi ayıp olur o yüzdendir Valla beni tanısan anlardın neler soyleyebılcegımı .İlk istemedı canımı sıktı ama verdım agızının payını

ohh iyi yapıyosun.yalnız bi o topic bi bu topic beynim döndü sen burdan yaz hep en iyisi

ohh iyi yapıyosun.yalnız bi o topic bi bu topic beynim döndü sen burdan yaz hep en iyisi

tmm canım burdan yazarım . İlk istemeye geldıklerınde tuzlu kahve yapmaya heveslendım sonucta bır kere olucak : büyük yengesı geldı bana bız yapmadık ıkı gelın dedı sende yapma benımde sınırlerım tepeme cıktı ben yapıyorum sende yapsaydın dedım bazen üstüme üstüme geliyor daralıyorum .

ben yapmadım ya o gün çok aksilik olmuştu araba bozulmuş yolda kalmışlardı karnı da açtı kıyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…