Mart ayında fameraya başlayacaklar

Kelebekkk80

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
453
369
23
Herkesee selam mart ayı itibariyle famera kullanmaya başlayacağım benim gibi olan varsa gelin birlikte tecrübelerimizi konusalım pcosum daha önce famerayla kimyasal gebelik geçirdim insallah bu sefer sağlıklı bir gebelik elde ederim aynı zamanda neler yapabiliriz yumurtamız kaliteli olsun daha çok yumurtamız büyüsün hıphızlıı büyüsün diye burdan konusalım

Ben bu ay kullandım yumurta büyümemişti hatta dr bazen arkadan büyüyüp çatlayan oluyor demişti ama ben umudumu kesmiştim olmaz diye ve bugün hamile olduğumu öğrendim darısı başına inşallah ben ek olarak inofolic kullandım eşimde keçiboynuzu özü yedirdim

Aaa sizin adınıza çok sevindim hayırlı uğurlu olsun insallah doktorum bana simdilik folik asitle demir seviyemi arttırmak için kan şurubu yazdı bir de d vitamini yazdı. Öteki ay fameraya baslayınca inofolici doktoruma bir sorayım belki ondan da yazar

İnofolic folik asit içeriyor sor canm belki faydası olur özellikle polikistik over varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…