• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Ayı Tüp bebek

Olur ekleyelim canım ☺️ transfer sürecine başladık Salı günü kontrolüm var transfer günü net değil henüz Nisan 1 yada 2. Hafta olur inşallah bir aksilik çıkmazsa 5. Gün embriyosu ilk denemem yaş 28
Şimdiden hayırlı olsun su gibi berrak geçsin inşallah sağlıcakla gelsin minik mucizeler tablomuz hamilerle dolup taşsın inşallah 🤲❤️ transfer günü belli olunca yaz güncelleme yaparız 🫶🏻

Maşallah 🧿 maşallah 🧿 değerlere takılma şu an iyi ilerliyor bebiş annesine kavuşmak için büyümeye geçti çok şükür inşallah sağlıcakla gelsin sağlıcakla kucağına alırsın 🤲🥹❤️
Sanırım bu dönemde iyi giden birşeyde de insan bir acaba mı diye düşünüyor gereksiz yere.
Dediğin gibi takılmamak gerekir aslında..

Elbette zorluğu vardır. Allahım bir daha yaşatmasın.
İnşAllah pozitif ile müjdelenirsin bir dahaki sefer canım.
Üzülme takma demek çok saçma olacak. Takmamak ve üzülmemek imkansız. Bunu yapa bilen varsa çok kaygısız demek ki veya ne bileyim içten içe istemiyordur.

Allahım inşAllah kucağını doldurur 🤲🏻

Canım benim sana sımsıkı sarılıyorum öyle insan diyor alıştım negatif olsa da umursamam ama her seferinde daha kötü şekilde insan yıkılıyor 🥲 dilerim Rabbim senin bu özlemini hasretini en güzel şekilde müfakatlandırsın inşallah 🤲❤️
Amin kızlar insallah siz nasılsınız 🥰🥰 inşallah sizin için herşey güzel olur

Arkadaşlar 17 martta transfer oldum. Bugün 6. Günüm teste silik çizgi görünüyor. Sizce gebelik var mıdır ? Biliyorum biraz erken ama dayanamadım biliyorsunuz beklemek çok zor 🥹
Hayırlısı olsun canım benim çizgi çok net belli oluyor inşallah artarak devam eder ama sen kan tahlili de yaptır gene kesinlessin

Oy canım çok teşekkür 😍 ederim amin Allah razı olsun dilerim hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde mucizelerimize kavuşalım 🫶🏻🥹 reglime son 2 gün gelirse adetin 2. Güni başlayacağım nasip olursa ilaçlarımı sipariş verdim yarın teslim alacağız 🤗
Amin 🙏🙏🙏gülüm burdan birbirimize inş güzel haberler verelim rabbim senin sürecini de en güzel şekilde geçirsin seneye burdan bebekler nasıl diye soralım 🙏🙏🙏

Arkadaşlar Estrofemle ilgili sıkıntı yaşayan var mı.İlacim bitti .reçeteli 4 nisana kadar alamıyorum.Eczaneler reçetesi vermiyor.

Hayırlısı olsun canım benim çizgi çok net belli oluyor inşallah artarak devam eder ama sen kan tahlili de yaptır gene kesinlessin
Ay evet bir yandan seviniyorum bir yandan emin olamıyorum bir kaç gün daha bekleyip kan tahlili vermeyi düşünüyorum bakalım. İnşallah güzel haberlerle tekrar yazarım 🥰

Arkadaşlar Estrofemle ilgili sıkıntı yaşayan var mı.İlacim bitti .reçeteli 4 nisana kadar alamıyorum.Eczaneler reçetesi vermiyor.
Benim bilgim yok inşallah kullanan varsa bakalım yardımcı olabilirler doktorunla görüştün mü durumunu 🤗💕

Amin kızlar insallah siz nasılsınız 🥰🥰 inşallah sizin için herşey güzel olur
Bende iyiyim çok şükür regl bekliyorum iğnelere başlamak için inşallah hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz için en güzeli hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah canım Amin 🤲💕

İyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle hamile arkadaşlarımı tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucaklarına alırlar🤲🏻 cevap bekleyenlere tedavi sürecinde olanlara da bol şans dilerim inşallah olumlu sonuç alırız🤲🏻🤲🏻🤲🏻Bende yarin yumurtalar toplanacak İnşAllah🤲🏻🤲🏻çok heyecanlıyım ya.. Allahım nolur güzel sonuçlar alalım🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X