• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayı Klomen & Famera Serüvenine Başlayanlar, Birbirimize Destek Olalım Mı?

eandb

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
233
95
18
34
Kızlar selam beni konularımdan tanıyanlar olabilir ama tanımayanlara kısaca anlatayım 3.5 yıllık evliyim 1 bebek kaybım var.
Düşük amh olduğu için bebek hasreti çekiyorum. İlki kendiliğinden olmuştu.
Temmuz ayında Klomen+Çatlatma iğnesi olmuştum. Maalesef tutmadı.
Bu ay yine başladık.
Bugün reglin 5. günü ve Klomene start verdik. İnşallah Rabbim bu yolda uğraşanları muradına erdirsin. 🥺🙏🏻

Kızlar selam beni konularımdan tanıyanlar olabilir ama tanımayanlara kısaca anlatayım 3.5 yıllık evliyim 1 bebek kaybım var.
Bu ay yine başladık.
Bugün reglin 5. günü ve Klomene start verdik. İnşallah Rabbim bu yolda uğraşanları muradına erdirsin. 🥺🙏🏻
Ben de bu ay başlayacaktım tam kontrol günü 38 derece ateşle grip oldum , gidemedim doktora femara da başlayamadım.. İnşallah bu denemenizde güzel haberi alırsınız 😍🌺

Ben de bu ay başlayacaktım tam kontrol günü 38 derece ateşle grip oldum , gidemedim doktora femara da başlayamadım.. İnşallah bu denemenizde güzel haberi alırsınız 😍🌺
Çok çok geçmiş olsun🙏🏻 Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🥰

Merhaba benim de bir kaybım var, doktorum bu ay femara kullanalım dedi inşallah bu sefer sağlıklı gebelik olur bebişlerimize kavuşuruz😍🙏🏻🙏🏻

Bu ay yine başladık.
Bende 2 yıla yakındır bekliyorum hiç olmadı geçen ay ve bu ay femara kullandım geçen ay 3 yumurta gelişti kendi haline bırakıldı bu ay aşılama olacak

Bu ay yine başladık.

Canım benim inşeAllah afiyetle alırsın bebeğini kucağına rabbim hepimizi çiçeklendirsin bende 6 kere klomen kullandım sonuncusunda hamile kaldım ama maalesef kimyasal gebelik oluştu şimdi ise korkuyorum tekrar olmazsa diye

Merhaba kızlar. Bende bugün klomene başladım. Haftaya Salı istediğimiz gibi üç dört yumurta oluşursa çatlatma iğnesi olucam. Rabbim hepimizin gönlünden geçeni versin inşallah ❤️

3-4 yumurta çok değil mi hep öyle denk geldim yazılarda. Çoğul gebelik olur vs riskli diye. Bende bu gece çatlatma iğnemi oldum. Perşembe aşılama. İnşallah bu ay hepimizin yüzü güler bayrama mutlu gireriz

Merhaba bende çarşamba günü Klomene başladım 2 senedir deniyoruz olmuyor bugün kontrole gidicem bakalım doktor ne diyecek

3-4 yumurta çok değil mi hep öyle denk geldim yazılarda. Çoğul gebelik olur vs riskli diye. Bende bu gece çatlatma iğnemi oldum. Perşembe aşılama. İnşallah bu ay hepimizin yüzü güler bayrama mutlu gireriz
Hiç bir fikrim yok açıkçası. İkiz olursa da güzel olur aslında 🤣 inşallah bayramda bebeklerimizle oluruz hepimiz

Canım benim inşeAllah afiyetle alırsın bebeğini kucağına rabbim hepimizi çiçeklendirsin bende 6 kere klomen kullandım sonuncusunda hamile kaldım ama maalesef kimyasal gebelik oluştu şimdi ise korkuyorum tekrar olmazsa diye
Hayırlısıyla olur sen kalbini ferah tut bak en azından hamile kalabiliyorsun 🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 💐

Merhaba kızlar. Bende bugün klomene başladım. Haftaya Salı istediğimiz gibi üç dört yumurta oluşursa çatlatma iğnesi olucam. Rabbim hepimizin gönlünden geçeni versin inşallah ❤️
Hadi hayırlı olsun hoşgeldin 🥰 Aramızda 1 gün var ben şimdiden çok heyecanlıyım 💐🤩

Merhaba bende çarşamba günü Klomene başladım 2 senedir deniyoruz olmuyor bugün kontrole gidicem bakalım doktor ne diyecek
Çok heyecanlı inşallah tam isteğiniz gibi yumurtlar olmuştur. 🙏🏻 Ben daha pazartesi gününü iple çekiyorum

Back