Arkadaşlar merhaba bu konuyu birbirimize destek amaçlı açıyorum benim gibi mart ayında gebe olduğunu öğrenenler kimler bir görelim ayrıca belirtileriniz nasıl neler hissediyorsunuz benim alt karın bölgemde yani kasıklarım da inanılmaz ağrı var ve oturup kalkarken acı oluyor bazen onun haricinde başka bir belirti göremiyorum kendimde sizde durumlar nasıl
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mart ayı gebe olanlar
- Konu Sahibi Buse suay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #annebebek #gebelik #hamile #gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Merhabalar hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alırız umarım bebeklerimizi. Bende mart ayında kaldım 1 martta çatlatma iğnesi oldum onun vesilesi ile. Keseyi gördüm geçen hafta Allah izin verirse yarın da kalp atışı için gideceğim bakalım duyacakmıyızArkadaşlar merhaba bu konuyu birbirimize destek amaçlı açıyorum benim gibi mart ayında gebe olduğunu öğrenenler kimler bir görelim ayrıca belirtileriniz nasıl neler hissediyorsunuz benim alt karın bölgemde yani kasıklarım da inanılmaz ağrı var ve oturup kalkarken acı oluyor bazen onun haricinde başka bir belirti göremiyorum kendimde sizde durumlar nasıl
Çok sevindim sizin adınıza Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bende Martın 31 nde öğrendim siz başlangıcı yapmışsınız ben kapanışı siz 1 inde ben 31 inde keseyi ne zaman gördünüz kaçıncı hafta da yani beni doktorum 1 hafta sonra kontrole çağırdı ayrıca beta HCG değerim 1430 çıktı kaç haftalık hamileyim bu değere göre doktoruma sormayı unuttumMerhabalar hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alırız umarım bebeklerimizi. Bende mart ayında kaldım 1 martta çatlatma iğnesi oldum onun vesilesi ile. Keseyi gördüm geçen hafta Allah izin verirse yarın da kalp atışı için gideceğim bakalım duyacakmıyız
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
İnşallah ben 3 bin küsür de keseyi gördüm doktor 4+6 demişti ama sat a göre 5 +6ydım bakalım yarın göreceğim yakalamışmı haftasını sizin de görünür aslında değeriniz yüksek neden Bi hafta sonra dedi kiÇok sevindim sizin adınıza Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bende Martın 31 nde öğrendim siz başlangıcı yapmışsınız ben kapanışı siz 1 inde ben 31 inde keseyi ne zaman gördünüz kaçıncı hafta da yani beni doktorum 1 hafta sonra kontrole çağırdı ayrıca beta HCG değerim 1430 çıktı kaç haftalık hamileyim bu değere göre doktoruma sormayı unuttum
- 6 Ekim 2020
- 35
- 68
- 8
- 38
Hiç bilgim yok gidince öğreneceğim bendeİnşallah ben 3 bin küsür de keseyi gördüm doktor 4+6 demişti ama sat a göre 5 +6ydım bakalım yarın göreceğim yakalamışmı haftasını sizin de görünür aslında değeriniz yüksek neden Bi hafta sonra dedi ki
Çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinBende bat 5 mart ama tüp bebek donmus transfer, 22 martta transfer oldum 7. Gün transferden hamile oldugumu öğrendim 11. Gün değerim 1065 yrn kendi doktorum gel bir bakalım dedi
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Hayırlısı artık geç olsun da güç olmasın. Varmı hamilelik le ilgili şikayetleriniz benim gögüs hassatiyetim ilk günden beri devam bide adet sancısı gibi ağrılarım oluyoHiç bilgim yok gidince öğreneceğim bende
Aynı ağrılar bende de var inanılmaz kasıklarım ağrıyor tıpkı adet sancısı gibi ve göğüslerim çok büyüdü çok ağrıyor sağ göğsüm özellikle daha çok büyüdü ve daha hassaslaştı onun dışında başka şikayetlerim yok çok şükürHayırlısı artık geç olsun da güç olmasın. Varmı hamilelik le ilgili şikayetleriniz benim gögüs hassatiyetim ilk günden beri devam bide adet sancısı gibi ağrılarım oluyo
- 6 Ekim 2020
- 35
- 68
- 8
- 38
Çok teşekkür ediyorum, hepimize inşallahÇok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Sizin belirtileriniz nasılÇok teşekkür ediyorum, hepimize inşallah
- 6 Ekim 2020
- 35
- 68
- 8
- 38
Benim 8-9 günlerde hafif kahverenginde akıntım oldu, sol kasıgımda arada batma seklinde agrı oldu..çok şükür Kesildi şuan , kese ve kalp atısı için korkuyla bekliyorumSizin belirtileriniz nasıl