- Konu Sahibi imagination forever
- #2.021
Teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim
En güzel doğum günü hediyesi oldu gerçektenİnşallah kuzum inşallahSabah yapmıştım bir daha yapmadm yarm sabahta yaparım
![]()
Ayyy evet ya gerçekten canim tam bir hediye oldu en güzel hediyeEn güzel doğum günü hediyesi oldu gerçekten![]()
Geldi geldi koşa koşa geldi hiç eksik kalmadıCanım geldi regl![]()
Yaaa hayırlısı canım inşallah bu ay uğurlu gelirGeldi geldi koşa koşa geldi hiç eksik kalmadı![]()
Ayy inşallah oyle olurBence o bir kıstas değil canim hiçbir belirti olmadan da hamile olan var bende senelerdir göğüs hassasiyeti yoktu ne adet öncesi ne yumurtlama öncesi 2 aydr oluyordu gecen ay adet oldum hassasiyet bitmişti şuanda da az var . İnşallah hayırlı haberi alırsın sağlıkla![]()
Bata kaç gününüz varBendede inanın hiçbir şey yok o yüzden inanamıyorum sonuca bende sadece mide yanmam var oda aşırı kahve tüketimimdendir diyorum yani o kadar göğüslerim falan hiç büyümedi şuan
4 günüm var şuandaBata kaç gününüz var
Sabahkını attınmı bebısm ben kacırmısım.bıdaha atsanaİnşallah kuzum inşallahSabah yapmıştım bir daha yapmadm yarm sabahta yaparım
![]()
Ayyy buldummm sımdııı maşallllaaah maşallahhh bu test sonrası bıdaha olumsuz yorum aman soyleme bebegımGünaydın kızlar bu sabahki testim biri ilk 10 dakikada diğeri 1 saat sonraki hali gerçi 1 saat sonraki ne kadar doğrudur bilmiyorum![]()
Amin kuzum Aminn demeyeceğim artıkAyyy buldummm sımdııı maşallllaaah maşallahhh bu test sonrası bıdaha olumsuz yorum aman soyleme bebegımhersey cok guzel olacak masallah mınnosun sıkıca tutunmus tadını cıkar artık
![]()
Bnmde bir hafta var bakalm inşallah tutar bu ay4 günüm var şuanda
Tatlım keske bunu bılebılsek ınan o kadar cok ısterdımkııMerhaba ya bir şey sorucam ben dün adete 5 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bu ay sıkı çalıştıkyumurtlamadan bir hafta sonra sert bir kasık ağrısı hissettim akşamdan sabaha kadar süren ve yumurtlama testim pik çıktı o günde normalde yumurtlama günüm erken olur şaşmaz, adet olacağım zaman 10 gün önce gögüs ağrım olur şiddetli bu ay hiç yok acaba sizce olmuş olabilir mi
![]()
Tatlım keske bunu bılebılsek ınan o kadar cok ısterdımkııama maleseff bekleyıp gormekten baska caremız yok.ınsallah bebıskon senınledır
![]()
Bekle bakım canım benimkinde 6 gün var bata kasık ağrısı filan bende hala var test yaptım negatifMerhaba ya bir şey sorucam ben dün adete 5 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bu ay sıkı çalıştıkyumurtlamadan bir hafta sonra sert bir kasık ağrısı hissettim akşamdan sabaha kadar süren ve yumurtlama testim pik çıktı o günde normalde yumurtlama günüm erken olur şaşmaz, adet olacağım zaman 10 gün önce gögüs ağrım olur şiddetli bu ay hiç yok acaba sizce olmuş olabilir mi
![]()
Yalnız degılsın merak atme canımDeğil mi ya işte saçma soru ama ne yapayım habire aklım bebekte keşke düşündükçe olsa
![]()
Puuuffff bu negatiflerBekle bakım canım benimkinde 6 gün var bata kasık ağrısı filan bende hala var test yaptım negatif![]()
Zaten böyle konuşmak okumak çok güzel geliyor yoksa delirdim sanıyorumYalnız degılsın merak atme canım![]()