• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
54944770-165D-4173-A25E-31A307DBDCC1.jpeg
54944770-165D-4173-A25E-31A307DBDCC1.jpeg

Bu ay ilk kez ben de ovu takibi yapmaya başladım keşke daha erken keşfetseymişim bu testi,14 aydır çocuk istiyoruz ikimizde de hiç sorun yok ama olmuyo,dua edip beklemeye devam.. bugün 4. Günüydü hala biri diğerinden daha koyu,inşallah sağ salim yumurta çatlar ve inşallah o günleri değerlendirebiliriz bakalım,sonrası dua sonrası nasip sonrası kısmet... :KK51:

Bende gecen ay baslamistim ama 5 kereiliski oldu misafirdi esim hastalanmisti derken gunum geldi hasta oldum bide bu ay klomene basliyorum birde ovulasyon testine devam edicrm bakalim hayirlisi mevlam hayirli zamanda hayirlisini versin cümlesine bizede

Bu ay ilk kez ben de ovu takibi yapmaya başladım keşke daha erken keşfetseymişim bu testi,14 aydır çocuk istiyoruz ikimizde de hiç sorun yok ama olmuyo,dua edip beklemeye devam.. bugün 4. Günüydü hala biri diğerinden daha koyu,inşallah sağ salim yumurta çatlar ve inşallah o günleri değerlendirebiliriz bakalım,sonrası dua sonrası nasip sonrası kısmet... :KK51:
Düzenli olarak takip et canım bende bu ay düzenli olarak takip etmeye karar verdim 30'lu test aldım 2 gündür takipteyim bende 😊

Bende gecen ay baslamistim ama 5 kereiliski oldu misafirdi esim hastalanmisti derken gunum geldi hasta oldum bide bu ay klomene basliyorum birde ovulasyon testine devam edicrm bakalim hayirlisi mevlam hayirli zamanda hayirlisini versin cümlesine bizede
Amin canım benim 🙏🏼 stres yapmadan tedavine başla ve düzenli olarak yumurtlama takibi yap bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim o yüzden düzenli ovülasyon takibi yapmaya karar verdim birde böyle deneyeyim ne gelirse Allah tan başım üstüne 🤷🏼‍♀️

Amin canım benim 🙏🏼 stres yapmadan tedavine başla ve düzenli olarak yumurtlama takibi yap bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim o yüzden düzenli ovülasyon takibi yapmaya karar verdim birde böyle deneyeyim ne gelirse Allah tan başım üstüne 🤷🏼‍♀️
Insalllah hayirlisini sagliklisini hayirli zamanda versin mevlam cumlemize🤲 nezamandir istiyosunz siz canim

Evet canım yumutlaman olmuş güzel haberlerle inşallah 😍
İnşallah canım 🥰 Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah , bizlerede 🙏🏻
bende ilk defa deniyorum bu ay ovulasyon testini gerçekten çok büyük rahatlıkmış ;pkoluyum geçen ay doktora gitmiştim D vitamini eksiliğim varmış ve bu da çocuk olmasını engelleyebiliyormuş ; devit ampul kullandım ve inofolic combiye başladım. Yumurtlama günleri öncesi ve sonrasını da değerlendirdik. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah 🥰❤️

İnşallah canım 🥰 Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah , bizlerede 🙏🏻
bende ilk defa deniyorum bu ay ovulasyon testini gerçekten çok büyük rahatlıkmış ;pkoluyum geçen ay doktora gitmiştim D vitamini eksiliğim varmış ve bu da çocuk olmasını engelleyebiliyormuş ; devit ampul kullandım ve inofolic combiye başladım. Yumurtlama günleri öncesi ve sonrasını da değerlendirdik. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah 🥰
Bende pko luyum canım bizim sıkıntımız ne zaman yumurtlama olduğunu bilmemiz zaten cidden ovülasyon takibi rahatlıkmış insanın aklında soru işareti kalmıyor vallahi 🤭

Kızlar ben de pcos um dün bende doktora gittim o bana bir tane yumurtamın o ldugunu
Ve çok güzel olmuş dedi motivasyon eti gönderdi ve 15 20 gün sonra çikolatamı al gel hayırlı haberlerle dedi🥰🥰
Aaayyy hadi inşallah 🙏🏼 adet düzensizliğin var mıydı canım senin 😊

Kızlar ben de pcos um dün bende doktora gittim o bana bir tane yumurtamın o ldugunu
Ve çok güzel olmuş dedi motivasyon eti gönderdi ve 15 20 gün sonra çikolatamı al gel hayırlı haberlerle dedi🥰🥰
Ayy harika bi haber hadi inşallah :21: senden güzel haber geldikten sonra darısı da başımıza olsun hepimizin :KK200:

Back