Canım ya bir git sor istersen bende daha önce sormuştum 4.gün biraz geç oluyor sanırım 3gün haftasonuna gelirse 2.gün gelirsin demişti.3.gün ilacs başlamış olmak gerekiyor benim bildiğim.ama üzülme bu ay gidiyorsun mesela başlıyım diye önce bi antibiyotik fln kullandırıyor enfeksiyon varsa temizlensin diye.enazından bu ay onu kullanırsınKizlar merhaba asilama icin adetin 4. gunu gidilir mi benim adetin 2. ve 3. gunleri hafta sonuna denk geldi
Anladim canim tesekkur ederim oyle yapayim en iyisi o zmnCanım ya bir git sor istersen bende daha önce sormuştum 4.gün biraz geç oluyor sanırım 3gün haftasonuna gelirse 2.gün gelirsin demişti.3.gün ilacs başlamış olmak gerekiyor benim bildiğim.ama üzülme bu ay gidiyorsun mesela başlıyım diye önce bi antibiyotik fln kullandırıyor enfeksiyon varsa temizlensin diye.enazından bu ay onu kullanırsın
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah mujdeli haberi almak nasip olur. Birsey soracaktim ilac olarak ne kullandin tesavide igne vs.Mrb kızlarrr bnm de bugun asilamam yapildi hepimiz icin hayrlsi olsn insallah
Birsey olmaz insallah canim Allah in izniyle kotu dusunme sen icini ferah tut insallah guzel sonuclar alirsin bizlerede paylasirsin rabbim yardim etsin insallahKızlar aşılama olduğum gün bir öksürük krizi sormayın gıcık gibi oksurmekten karnım ağrıdı zararı varmıdır ki
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız hala öksürük var zorlama diyorlar ya mübarek kasiklarim gerildi oksurmekten ondan korktum ben hayırlısı inşallahBirsey olmaz insallah canim Allah in izniyle kotu dusunme sen icini ferah tut insallah guzel sonuclar alirsin bizlerede paylasirsin rabbim yardim etsin insallah
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah mujdeli haberi almak nasip olur. Birsey soracaktim ilac olarak ne kullandin tesavide igne vs.
Anladim canim peki yumurtalik gelisimin nasildisaolasn cnm gonalf ve ovitrelle kullandm
Endisende haklisin canim rabbim korusun insallah gonlunu ferah tutAmin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız hala öksürük var zorlama diyorlar ya mübarek kasiklarim gerildi oksurmekten ondan korktum ben hayırlısı inşallah
Anladim canim peki yumurtalik gelisimin nasildi
Guzel gelismis canim benimki 15 14.5 vardi bide yanlis anlamadiysam . Ben 2 asilamada da fostimon ve ovitrelle kullanmistim
Bildiğim kadarıyla büyüyor tatlım misal 15 olan 16-17 oluyordur çatlatma iğnesi de de büyütücü var sonuçta hayırlı olsun inşallah benim de dün yapıldı aşılamam :)Kízlar dün oldum aşılamamı, Allah hepimize hayırlı haberler nasip etsin inşallah.
Benim asilamadan iki gün önce sabah bakıldığında 3 yumurta vardı biri 17.5, diğerleri 15 mm. Acaba bu yumurtalar günde kaç mm büyüyor, yani çatlatma iğnesinin etkisini gosterene kadar hepsi de catlayacak büyüklüğe ulaştı mı ki?
Gittiğim doktor profesör ve çok iyi dedi, hatta asilamayi yaptıktan sonra da çok güzel oldu dedi, moral için mi dedi neden dedi bilmiyorum.
Bide asilamaniz adetin kaçıncı günü oldu? Benimki 13. Güne denkgeldi.
Benim gittiğim devlet hastanesi 18 mm olmadan yapmıyor aşılama ama her dk vardır bildiği aşılama yaparken iyi gitti demesi spermin sorunsuz gitmesi bana da demişti öyle inşallah inşallahhhhhhhhhhhh kucağına alırsın bebeğiniKízlar dün oldum aşılamamı, Allah hepimize hayırlı haberler nasip etsin inşallah.
Benim asilamadan iki gün önce sabah bakıldığında 3 yumurta vardı biri 17.5, diğerleri 15 mm. Acaba bu yumurtalar günde kaç mm büyüyor, yani çatlatma iğnesinin etkisini gosterene kadar hepsi de catlayacak büyüklüğe ulaştı mı ki?
Gittiğim doktor profesör ve çok iyi dedi, hatta asilamayi yaptıktan sonra da çok güzel oldu dedi, moral için mi dedi neden dedi bilmiyorum.
Bide asilamaniz adetin kaçıncı günü oldu? Benimki 13. Güne denkgeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?