- 27 Eylül 2009
- 111
- 4
Canım genel anestezi olduğunda genelde acı hissediliyor ayıldıktan sonra. Spinalde belden aşağısı uyuşturulduğu için yaklaşık 8 saat boyunca hiç ağrı hissetmiyorsun. ağrılar başlama sinyali verince hemen ağrı kesici yapıyorlar zaten. bir de doğum esnasında baygın olmadığın için bebeğini ilk sen görüyorsun. bebeğim çıkar çıkmaz örtünün üstünden göstermişlerdi bana. göbek bağı falan kesildikten sonra da yanıma getirip koklattılar. doktoruma elinizi çabuk tutun bebeğimin yanına gidicem demişim opuyorumnanaktan ben toplamda 22 kilo almıştım delikafadulden 19 gitti 3 kaldı alkisalkisalkis hala spora başlamadım üstelik. o 3 kiloyu da verince karın kası çalışmaya başlayacağım tabii Çok üzgünüm çoook
canım eger ıllada sezeryan olmak zorunda kalırsam bende spınal istiyim o zaman doktordan ne guzel kılolarını verebılmışsın.boshayallersmile.darısı basımızaa..bır sene içinde 55 den 80 e cıkınca ınsan ıster ıstemez etkılenıyo kolay değil fıl gıbı hıssedıyorum kendımı..karın kası calışman dıkışlerı etkılemez değilmi?:uhm: