- 27 Eylül 2009
- 111
- 4
bugun doktora gıttım bebeğimin sat ına göre 30 haftalık, vücut ölçüsüne göre 32 haftalık, kafa ölçüsüne göre 34 haftalık oldugunu söyledi..eyvahedigeldismile kendı doktorumda 1 hafta önce gıttığımde aynısını söylemişti. bı kerede devlet hastanesıne gıdıp ne olur ne olmaz dıye fıkrını alayım dedım sonuç aynı.. kılosu da 2026 gr.. erkek bebek.. baba tarafı uzun boylu ve esımle babasının kafaları nıspeten buyuk.. doktor sata göre normal doğum tarihimin 20 mart olması gerektıgını, bebegın vucut yapısına bakıldıgında (2 hafta iri olması sebebıyle) 7 mart göründüğünü, kafatasına göre tarıh hesaplanırsa da 19 subat oldugunu söyledi.. zaman gıtgıde yaklaşıyordu yani.. ben ne yapacagımı sasırdım.. hangısıne göre hazırlık yapacagımı ne olacagını bılemıyorum :1no2:doktor ilk bebegım oldugu için normal doğumda kılo sebebıyle rısk olabılecegını de söyledi.. acaba kılosu sızın bebeklerınızle kıyaslandıgında gercekten iri bi bebekmı?:çok üzgünüm: benımle aynı durumda olan yada bı fıkrı olan varsa lutfen yardımını bılgısını esırgemesın.. hepınızı cok öper, tesekkur ederim..