- 14 Ocak 2009
- 716
- 2
- Konu Sahibi ecrinyagmur
Kızım 1 hafta sonra 4 aylık olacak . 1 aydır kabızlık sorunu yaşıyoruz zeytinyağı kullandık kusuyor tadını sevmiyor.fitil kullandık sonra alışkanlık yapar diye vazgeçtik. Daha sonra libalaks(lavman) isminde ilaç kullanmaya başladık .çocuk cerrahına gösterdik mutlaka kaka yapmalı dedi bu lavmanı kullanmadan arada bir kaka yaptı.halada kabızlığımız devam ediyor ve bu ilacı hala kullanıyoruz. Inşallah kurtulur kızım bundan çünkü çok acı çekiyor çok ağlıyor dayanamıyorum. Ayrıca son 1-2haftadır fazla emmiyor özellikle son 1 haftadır 4-5 saatte bir emiyor ,4 saatte emdiği için sütüm az geliyor. Az süt gelincede ağlıyor emmek istemiyor kısacası emme olayımız azaldı süt gelmeyince sağıp veriyorum içiyor ama emmeye gelince istemiyor ağlıyor bende mama vermek zorunda kalıyorum. örneğin dün çok az emdi 3 öğün mama yedi 60 cc lik. çok korkuyorum böyle devam ederse sütüm kesilir diye. Ne olur yardımcı olun ne yapacağımı şaşırdım. Sizlerinde bebeklerinde böyle sorunlar varmı ? Umarım yoktur .tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum