mart anneleri fikirlerinizi bekliyorum

nehir333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
52
0
44
merhaba ben de bir mart annesiyim ,sizleri ara ara takip ediyorum ancak yazmaya fırsatım olmuyor.Benim kızım sürekli mızıldanıyor son zamanlarda uyutmak da çok zor olmaya başladı,napsam zor uyuyor,gündüz 1 saniye yanında insan olmadan kalmak istemiyor,ben de size sorayım dedim acaba bu durum sadece bize mi özel yoksa benim gibi sıkıntı yaşayan var mı?sizlerden fikir almaya ihtiyacım var.

Nehircim belkide diş çıkarma dönemindedir.. Çok huysuz oluyorlar bu dönemde çünkü..

canım benzer şeyleri son 10 gün içinde ara ara bende yaşıyorum muhtemelen bebişlerimizin diş çıkarma dönemi ve onları biraz huzursuzlaştırıyor buda tabiki uyku düzenlerini etkiliyor . umarım bu dönemleri rahat bir şekilde atlatırız

aynen alyada öyle kızlar..sürekli oyalanma ilgi bekliyor..dün akşam kayınvalidem aklı eriyor artık oyun istiyor dedi,mantıklı geldi..

benimkide aynı.yanında bile oturmamı istemiyo bazen kucağına al diyo.oof of çok yoruldum ben yav.

bizde aynıyız uyurken iş mi yapıcam kendimemi bakıcam oğlumla mı ilgilenicem koca bi taraftan bazen banyo yapamıyorum ya bunaltıyo inşallah geçicidir düzelir ama bu koşuşturmada hala şişkoyum kilo veremedim yaaaaaa aksine aldımmafoldumbensenağlama

ada da ara ara yapıyor öyle. canım ben banyoya adayla birlikte giriyorum napiim yoksa izin vermiyo e kociş de evde yok kokuşuyorum valla :) ben adayı odada bıraktığım zaman mızmızlanınca şarkı söylüyorum ama normal şarkıyusevmiyo illa çocuk şarkısı :)) o zaman biraz olsun susuyor ama bi süreliğine tabiiki. bi de oturtuyorum yere bütün oyuncaklarını yayıyorum o zaman da biraz duruyor

BENıM OĞLUMDa aynı canım istiyoki herkes yanında olsun yemeden içmeden oynasın

X