mart anneleri 31. haftada bebekleriniz kaç kilo,boy uzunlukları nasıl?

33+5 gelişimi satla birebir uyumlu ama bu hafta az kilo almış,şu an 2200 g ,FL si 6.5 cm,hayırlısı bakalım,boyunu bilmiyorum

Tam 31 haftalıkken gitmiştim, kilosu 1930 gram boyu da 43 cm idi.

33+5 de kontrolümüz vardı ve bebeğim 2088 g çıktı:((( 2200 civarı olması gerekirdi netten takip ettiğimkadarıyla fl si falan iyi gelişimi güzel ama kilosu az :((( doktor bile sordu çok mu sıkı diyetin var diye off yesem dert yemesem dert
umarım doğuma kadar 3kg oluu r kızım

33+5 de kontrolümüz vardı ve bebeğim 2088 g çıktı:((( 2200 civarı olması gerekirdi netten takip ettiğimkadarıyla fl si falan iyi gelişimi güzel ama kilosu az :((( doktor bile sordu çok mu sıkı diyetin var diye off yesem dert yemesem dert
umarım doğuma kadar 3kg oluu r kızım

sağlıklı olsun da annesi,üzülme bence,sen kendine dikkat et sağlıklı beslen yeter...bu arada ben 10 gün evvel başka bir doktora gittiğimde 2100 g demişti,ve ilk kez 4-5 gün önden gitmişti ,çok sevinmiştim 10 gün sonra gidince 100 g alıp 2200 olduğunu öğrenince çok üzüldüm ama mühim olan normal gelişimine uygun olması,senin bebiş de çok zayıf değil sadece 100 g açığı var,hem ultrason da yanıltıcı olabiliyor,aşağı yukarı sata uyumlu olsun,yeter...Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin:-)

sağlıklı olsun da annesi,üzülme bence,sen kendine dikkat et sağlıklı beslen yeter...bu arada ben 10 gün evvel başka bir doktora gittiğimde 2100 g demişti,ve ilk kez 4-5 gün önden gitmişti ,çok sevinmiştim 10 gün sonra gidince 100 g alıp 2200 olduğunu öğrenince çok üzüldüm ama mühim olan normal gelişimine uygun olması,senin bebiş de çok zayıf değil sadece 100 g açığı var,hem ultrason da yanıltıcı olabiliyor,aşağı yukarı sata uyumlu olsun,yeter...Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin:-)

ultrasonun yanıltıcı olması da bir ihtimal...
ben sağlıklı beslenmeye çabalıyorum zaten çünkü gestasyonel diyabetim var ve 7. aydan bu yana sıkı bir diyetle yaşıyorum bu zamana kadar bebeğim iyi kilo alııoyrdu ama bu hafta az almış o nedenle bi panik yaptım istesem de herşeyi yiyemem yediklerim de yetmiyorsa ne olur bilmiyorum artık:(

merhaba arkadaşlar bugün doktordan geldim, 36+3 teyim, kızım 2800 g olmuş,boyunun uzun olacağını doktorum söyledi,çok şükür herşey normal ama sadece karın ölçümü 1 hafta geride çıktı ,diğer özellikleri kafa,uzunluk,kilo... bunlar da 1 hafta ileride çıktı.İnşallah karın ölçümü sıkıntı yaratmaz...doktorum sorun olmadığını söyledi ama insan kafaya takıyor işte...ayrıca nst'ye bağlandım onda da sorun yokmuş..bundan sonra her hafta gelmem gerektiğini de belirtti...inşallah hepimizin kalan süresi güzelce geçer,sağlıkla bebişlere kavuşuruz....

mrb arkadaşlar
30+2 de yim bugün dr ma gittik kızım 1970 gr 39 cm miş :) biraz tobiş bi kız geliyo sanırım :D
hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş. bebişlerimizi..

ben şuan 28+5 günlüğüm ama bebeğimin gelişimi 30+1 i gösteriyor,
o yüzden yazmak istedim.
kilosu 1520 gr.
boyu 42 cm.
gerçek 31 haftaya gelince ne olurum bilmiyorum :1:

....................................................................... seneler karıştı:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bebegim 29hafta 6 günlük ken 2kilo ve 43cm doktor 3hafta önden gittiğini söyledi böyle bişey başına gelen var mi şimdiden teşekkür ler

Evet önden gittiğini söylemişti başka bir doktora gittim onun ölçümünde normal haftasında çıkmıştı. Doktoruna göre değişiyormuş ölçüm

Back
X