Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33+5 de kontrolümüz vardı ve bebeğim 2088 g çıktı(( 2200 civarı olması gerekirdi netten takip ettiğimkadarıyla fl si falan iyi gelişimi güzel ama kilosu az
(( doktor bile sordu çok mu sıkı diyetin var diye off yesem dert yemesem dert
umarım doğuma kadar 3kg oluu r kızım
sağlıklı olsun da annesi,üzülme bence,sen kendine dikkat et sağlıklı beslen yeter...bu arada ben 10 gün evvel başka bir doktora gittiğimde 2100 g demişti,ve ilk kez 4-5 gün önden gitmişti ,çok sevinmiştim 10 gün sonra gidince 100 g alıp 2200 olduğunu öğrenince çok üzüldüm ama mühim olan normal gelişimine uygun olması,senin bebiş de çok zayıf değil sadece 100 g açığı var,hem ultrason da yanıltıcı olabiliyor,aşağı yukarı sata uyumlu olsun,yeter...Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin![]()
30.haftaya girdiğimiz gün 1970 grdı. boyu 42 cm
Peki doktor önden gidiyor falan dedi mi yakin çünkü de benim kine onden.gidio dedi30.haftaya girdiğimiz gün 1970 grdı. boyu 42 cm
Cok teşekkür ederim sağolunEvet önden gittiğini söylemişti başka bir doktora gittim onun ölçümünde normal haftasında çıkmıştı. Doktoruna göre değişiyormuş ölçüm