mart anneleri 31. haftada bebekleriniz kaç kilo,boy uzunlukları nasıl?

pazartesi gittim.30+2 de 1418 gr dı.boyu da 40cm di oğlum

bizde pazartesi gittik 30. haftada 1950 gr bebişim boyunu söylemiyo doktorumuz duruşuyla alakalı kesin değildir diyo hep ben de sormuyorum artık

maaşallah kilosu güzelmişş.boyu söylemesine gerek yok canım FL sini 7 ile çarpacaksın o tahmini boyyunu veriyor

ben en son 28. haftada gittim ozaman 1281 kg dı doktor muhtemelen daha fazla tam ölçemedim dedi pazartesi kontrol var bakalım kaçç olmuşş bebeğim

1500 gr civarı kilosu ve 40 cm kadar da boyu var kızımın ve sanırım karnım ona dar geliyor çok geriliyor ve ben de tıkanıp kalıyorum

benim hamileliğim biraz sıkıntılı olduğundan 15 günde bir kontrole gidiyorum ve bugün kızımın 1788 gr olduğunu öğrendim boyunu söylemedi doktor ama selvi boylu bir lolita geliyor dedi:)
15 günde 300 gr kadar kilo almış bebişim

dün doktora gittim 31+6 da 1900 küsür kilo boyuda 47 cm miş çok uzun bi kız geliyo dedi :)

kızlar 30+6 haftalıkken 1460 gram ve 41 cm di kızım doktor kilosu bir hfta geri bi 1700 olmasını bekleriz demişti doppler yapıldı ve sağ damarda erken diastolik çentikler sebat etmektedir,tek taraflı olması fizyolojik kabul edilebilir diye yazıyodu sizce nasıl kilosu? yarın yine kontrolüm var bakalım kaç kilo oldu kızım çok dikkatli besleniyorum harnup pekmezi muz kuru incir ceviz balık brokoli fazlasıyla tüketmeye çalışıyorum inşallah yarar miniğime Allah ın izniyle....Rabbim hepimize sağ salim kucaklamayı nasip etsin....

kızlar 30+6 haftalıkken 1460 gram ve 41 cm di kızım doktor kilosu bir hfta geri bi 1700 olmasını bekleriz demişti doppler yapıldı ve sağ damarda erken diastolik çentikler sebat etmektedir,tek taraflı olması fizyolojik kabul edilebilir diye yazıyodu sizce nasıl kilosu? yarın yine kontrolüm var bakalım kaç kilo oldu kızım çok dikkatli besleniyorum harnup pekmezi muz kuru incir ceviz balık brokoli fazlasıyla tüketmeye çalışıyorum inşallah yarar miniğime Allah ın izniyle....Rabbim hepimize sağ salim kucaklamayı nasip etsin....
bence normal kilosu :)

bugün kontrolümüz vardı yarın 34 hafta bitiyo prensesim 2.330 gram olmuş maaşallah bacak boyu da çok uzun bunun dedi doktor çok şaşırdı.Çok sağlıklıymış plasentası filan herşeyi maaşallah bitaneme ya bugün çok mutluyum....

prensim 1741 gr olmuş 3 kiloyu bulmaz diye korkuyordum, artık korkmuyorum 3 kilo yu geçer diye bir düşünüyorum, gerçi doktor 1 hafta önde gidiyor dedi ama geri gitmesinde :-) Allah Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar ,benim minik kızım 33. hafta bittiğinde 2100g ve 44 cm idi.Doktorum çok iyi dedi,şimdilik doğum konusunu bana bırak herşey normal dedi,bakalım ne olacak? :-)

perşembe kontrolümüz var bakalım ne durumda benim prensesim
kemiklerinin iyice sertleştiğini ve uzadığını hareketlerinden anlıyorum ama yine de doktor net bilgiler verince herşey daha güzel olacak
bende gebelik diyabeti olduğundan kilosunun artışı bizim için çok önemli o nedenle normal hamilelikte bebeklerinizin kilolarını görüp kendimle kıyaslıyorum
lütfen herkes yazsın bu şekilde içim rahat edecek....

31+0 da gitmiştim 1740 gr 42 cm di.boyu iyi gibi ama kilosu az gibi geldi bana

Back
X