• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

LadyNurr

Rabbi heb li mines Salihin ; Amin
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
3.728
13.874
208
Mart ayında tüp bebeğe başlıyacak anne adayları..
Gelin hep beraber yaşayalım heycanı 😌 ben çok heycanlıyım ,korkularım var 😊sizler ne durumdasınız?
Kimler nerde yaptıracak ? Neden tüp bebek yaptıracaksınız ?
Nelere dikkat etmeliyiz ..
Neler yiyosunuz ?

Umarım hepimize uğur getirir grafiğimiz arkadaşlar ..

LadyNurr LadyNurr
Yaş;24
Klinik; Bahçeci ( doç.doc.Sabri Cavkaytar)
İlk deneme

1 16 M R M
Yaş;29
Klinik ; Bursa
3’cü tüp bebek denemesi

Nurov Nurov
Yaş;28
Klinik;Bahçeci ( dok. Zeki Akkum )
İlk tüp bebek denemesi

P Pnrr55
yaş;29
Klinik;Samsun Medikalpark ( prf.doc. Mehmet Bilge Çetinkaya)
ilk tüp bebek denemesi

L Liyam23
Yaş;28
Klinik ; Bahçeci ( doc . Zeki akkum)
İlk tüp bebek denemesi

Nameless Warrior Nameless Warrior
Yaş; 30
Klinik ; Şişli memırial
(Pko hastası)
İlk tüp bebel denemesi

M Muallimezzz
Yaş ; 30
Klinik ; Adana
2 ci tüp bebek denemesi( ilkinden bir çocuğu var 💙)

MAMA_to_be MAMA_to_be
Yaş ;33
Klinik ; Medicana
Sebebsiz infertile ilk deneme

BaHaRSkRiJeLj BaHaRSkRiJeLj
Yaş; 31
Klinik ; 9eylül üni.
amh düşüklüğü ve erken menopoz
@Elif Colak53

yaş;39
Klinik; Zeynep kamil
2 ci tüp bebek denemesi .

Son düzenleme:
Mart ayında tüp bebeğe başlıyacak anne adayları..
Gelin hep beraber yaşayalım heycanı 😌 ben çok heycanlıyım ,korkularım var 😊sizler ne durumdasınız?
Kimler nerde yaptıracak ? Neden tüp bebek yaptıracaksınız ?
Nelere dikkat etmeliyiz ..
Neler yiyosunuz ?
Benimde martta baslicak.suan sadece vitaminlerimi aliyorum. Ve cok heyecanliyim 😄

Ulun uluğ doktorum bu benim ikinci denemem sen nerde yaptiryosun
İşkide mi ulun uluğ da denemiştin canım ? İsimi galiba daha önce bir iki arkadaştamda duymuştım .
Ben bahçecide yaptırıcam allah kısmet ederse ilk denememiz olacak .. allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım .. ilk sefer neden nevatif olmuş doktorun bişey dedimi

Selam canım amh rezervinden dolayımı yumurta topama işlemi iki kez olucak ?
yok cnm benim kromozonum bozuk ondan ikikez toplancak havuz yöntemi yapiyo doktorum hayirlisi neyse o olsun rabbim bu yolda ugras verenin isini kolaylastirsin çok zor insallah benim gibi yillarca sizlerin surmez kimin dualari kabulse rabbim bizim dualarimizida onada katsin kabul olsun🤗

yok cnm benim kromozonum bozuk ondan ikikez toplancak havuz yöntemi yapiyo doktorum hayirlisi neyse o olsun rabbim bu yolda ugras verenin isini kolaylastirsin çok zor insallah benim gibi yillarca sizlerin surmez kimin dualari kabulse rabbim bizim dualarimizida onada katsin kabul olsun🤗
Anladım kuzum .. bu tanı nasıl konuldu çok uğraştınızmı tanı konulna kadar ? Bazen nedeni anlaşılmıyor ve aylar yıllar geçiyor .. ben hep şey diyorum yolumuz uzun ve dikenli .. rabbim sabr versin inşallah .. kolay değil iğnesi ilacı .. 😒 bazen korkuyorum bazen gün yaklaştı diye heycanlanıyorum .. sonra oldumu olmadımı yumurta kalitelimi ? Sperm yeterrlimi ? Bölündümü ? Kaç tane kaldı vsvs .. 🙄 keşke hiç bunları düşünmek zorunda kalmasaydık diyorum ama vardır rabbimin bi bildiği 😶

Anladım canım sorun neydi peki sizde ? Yani eşinden mi senden kaynaklımı olacak tüp bebek hayırlısı tüp bebekte şanş yükseliyor aşılamaya göre içini ferah tut .. ne zaman başkıyosun ?
Bende sorundu fakat ameliyat oldum rahimde perde vardı alındı birde sağ tüp alındı hidrosalpenk olmuştu onun dışında şükür sorun yok

Anladım canım sorun neydi peki sizde ? Yani eşinden mi senden kaynaklımı olacak tüp bebek hayırlısı tüp bebekte şanş yükseliyor aşılamaya göre içini ferah tut .. ne zaman başkıyosun ?
Önümüzdeki ay evrak hazirlicam sonrası nisan ayı başlıcaz rabbim yüzümüzü güldürsün canım

Anladım kuzum .. bu tanı nasıl konuldu çok uğraştınızmı tanı konulna kadar ? Bazen nedeni anlaşılmıyor ve aylar yıllar geçiyor .. ben hep şey diyorum yolumuz uzun ve dikenli .. rabbim sabr versin inşallah .. kolay değil iğnesi ilacı .. 😒 bazen korkuyorum bazen gün yaklaştı diye heycanlanıyorum .. sonra oldumu olmadımı yumurta kalitelimi ? Sperm yeterrlimi ? Bölündümü ? Kaç tane kaldı vsvs .. 🙄 keşke hiç bunları düşünmek zorunda kalmasaydık diyorum ama vardır rabbimin bi bildiği 😶
Evet cnm çok zor yillarca tedavi gordum 3 asilama yaptim iki tupbebek yaptim sonrasinda genetik test istediler 11 yıl sonra ögrendim bu hastaligimin oldugunu Allah yillarca aratmasin eger saglam yumurta bulamasak tedavim iptal olcak rabbim cümlemizin yardimcimiz olsun sizin sorun neydi cnm kaç yildir ugrasiyosunuz siz

İşkide mi ulun uluğ da denemiştin canım ? İsimi galiba daha önce bir iki arkadaştamda duymuştım .
Ben bahçecide yaptırıcam allah kısmet ederse ilk denememiz olacak .. allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım .. ilk sefer neden nevatif olmuş doktorun bişey dedimi
Canım ilkini acıbadem hastanesinde denedim ama sebep olarak bişi bulamadılar 9 tane yumurta topladılar 5i döllendi
sonra 4 tane kaldı. 2 tanesini transfer eettiler tutmadı. diğer ikisini de 5. güne gitmediği için donduramadılar. yani elimde hiçbirşey kalmadı malesef :( şimdi tekrardan başlıyorum bakalım inşallah senin ilk denemende tutar canım

Back