• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart 2020 Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

pembiss123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
740
1.412
63
Merhaba,

Martın 2sinde ikinci aşılamamı oldum. Mart ayında aşılama olan veya olmayı planlayanlar ile sohbet edebilmek, bilgi aktarımı paylaşabilmek kısacası 15 günlük serüveni birlikte beklemek için bu postu açtım :KK52:

Merhaba 🙋‍♀️ Benimde yarın kontrolüm var kısmetse de pazartesi günü aşılama yapılacak 🙏 Bir tane kalp atışını duyamadığımız için 9 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım ☹️ Bir kimyasal birde dış gebeliğimden dolayı kürtaj oldum ...😞 sonrasında ara verdik şimdi ise rahiö filmi çekildim ve kısmetse pazartesi günü de aşılama olacak ...

Merhaba 🙋‍♀️ Benimde yarın kontrolüm var kısmetse de pazartesi günü aşılama yapılacak 🙏 Bir tane kalp atışını duyamadığımız için 9 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım ☹ Bir kimyasal birde dış gebeliğimden dolayı kürtaj oldum ...😞 sonrasında ara verdik şimdi ise rahiö filmi çekildim ve kısmetse pazartesi günü de aşılama olacak ...
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. biliyorsunuz ki her şey nasip kısmet, asla yılmamamız gerekiyor moralinizi hep yüksek tutun. her başarısızlık bizi başarıya bir nebze daha yükseltiyor. dualarım sizinle :dua:

Bende 2 martta aşılama oldum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah benim ilk aşılamam pco var bende femarayla büyüyor 2 yumurtam olmuştu 21 ve 17 mm inşallah bekliyorum
merhaba, bendede var ne yazıkki ilk aşılamam negatif sonuçlandı umarım ikincide olur ama ilk aşılamamda 2 tane yumurtam olmuştu bu ay bir tane oldu 26 cm oldu. Aynı gün işlem yapılmış bize, sonuçları da aynı zamanda alacağız yanii :) Umarım güzel sonuçlarımızı birbirimize haber edebiliriz :dua:

merhaba, bendede var ne yazıkki ilk aşılamam negatif sonuçlandı umarım ikincide olur ama ilk aşılamamda 2 tane yumurtam olmuştu bu ay bir tane oldu 26 cm oldu. Aynı gün işlem yapılmış bize, sonuçları da aynı zamanda alacağız yanii :) Umarım güzel sonuçlarımızı birbirimize haber edebiliriz :dua:
26 mm diyecektim :olamaz:

İnşAllah güzel sonuçlar alırsınız. Aşılamanız özelde mi oldu acaba?

Herkese merhaba, ben de Mart ayında aşılama yaptiracagim. Dün akşam Merional iğneye başladım, ayrıca İnofolic ve sabah akşam Letrol kullaniyorum. Çarşamba günü kontrolum var. İnşallah herkes için hayırlısı olur.

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. biliyorsunuz ki her şey nasip kısmet, asla yılmamamız gerekiyor moralinizi hep yüksek tutun. her başarısızlık bizi başarıya bir nebze daha yükseltiyor. dualarım sizinle :dua:
Çok teşekkür ederim 🙏 kesinlikle öyle 🙋‍♀️ Umudu kaybetmek yol pazartesi aşılama yapılıyor 🙏

Hayırlı geceler 🌺 Bende ilk klomenle aşılama olmuştum ikinciye başladık iğneli olarak yavaş ilerliyoruz pazartesi günü kontrolüm var daha ne gün olacağı belli değil. İnşallah mübarek aylarda güzel haberler alırız 🤲
Günlerimiz epey yakın, benim kontrolüm Çarşamba günü. inşaallah hepimiz hayırlı sonuçlar aliriz.

Back