500 yıl onun için az yaw, belki kıyamet kopar üzülmeInsanlar gun gelecek yazlik yerine gezegen gezegen tatile cikacak....ve ben olmayacam o zaman....:)
500 yil sonra dogmak isterdim :)
Ya uzay bilim araştırması, marsta su falan komik şeyler. milyarlarca doları marsta araştırma yapmaya, su bulmaya, hayat aramaya adayacağınıza 600 milyon dolara saray yaptırabilirsiniz hem diğer ülkeler de prestijiniz olur.
Mesela dünyada su rezervleri ve bazı önemli metal alaşımları tükenince tüm ülkeler yaptıkları araştırmalar sayesinde uzaya gidebilecek ya, biz de saraya gideceğiz ülkecek. Orası çok güzel bir yer, çok mutlu bir yer, çok hakikatli bir yer. Binbir gece masalları gibi, Hz Muhammed yaşasa o da gelirdi öyle bir yer, iyiki sarayımız var iyiki o parayla uzay araştırmaları yapmadık
ay çok güldüm canım, ama ironi mi gerçek mi anlayamadım, umarım ironidir
Cidden belli olmuyor muNeyse altta parantezde belirttim.
ay ne bileyim canım normalde de böyle insanlar olunca...
İşte Atatürk yaşasaydı ya da Hz Muhammed yaşasaydı saraya mutlaka giderdi diyen adam buna örnek.
Konuyla ilgisi yok ama ben cidden ülkemin bu kadar geri kalmasına, uzayla ilgili tek şey yapmamasına, millet marsa oraya buraya insansız araçlar gönderip ciddi araştırmalar yaparken bizim hala suni gündemlerle uğraşmamıza, ileri teknoloji için sıfır yatırım yapıp Türk şanlıdır, yücedir diye uyutmamıza kahroluyorum. Cidden teknoloji fukarasıyız, ne mühendislik, ne tıp, ne uzay sıfır sıfır sıfırız... Başardığımız birşey yok, akademisyenler bile çorlama işle makale yazıyor, prof oluyor. İnsanlığa Türk milleti olarak katkımız sıfır abi ama gel gör ki bilime harcayamadığımız parayı saraya gömüyoruz ve bunu prestij sayıyoruz. Kansere tedavi bulsan ya bak prestij neymiş. Offf içlendim yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?