• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marmaris'de doğum yapmak bu kadar mı zor :(((

limoncicekleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
38
1
36
Muğla
Ben 33+4 günlük hamileyim,ilk bebeğim sezeryan ile dogdu ve gölcükte dogdu.Kısmet ya bu marmaris bebegi olucak ama artık bezdim yani eşim asker oldugu için kendi hastanemizde düzenli takiplerimi yaptırdım şimdi dogum zamanı gelince doktor kırk dereden su getirmeye başladı.Devlet hastanesine nst gidiyorum oradada doktor yüzüme bile bakmıyor.Kendi doktoruna sor deyip geçiyor.Özel hastanede dogum yapmak çok masraflı bunada gücüm yetmiyor ben şimdi ne yapıcagım bilmiyorum moralim o kadar bozuk ki anlatamam.

Ben 33+4 günlük hamileyim,ilk bebeğim sezeryan ile dogdu ve gölcükte dogdu.Kısmet ya bu marmaris bebegi olucak ama artık bezdim yani eşim asker oldugu için kendi hastanemizde düzenli takiplerimi yaptırdım şimdi dogum zamanı gelince doktor kırk dereden su getirmeye başladı.Devlet hastanesine nst gidiyorum oradada doktor yüzüme bile bakmıyor.Kendi doktoruna sor deyip geçiyor.Özel hastanede dogum yapmak çok masraflı bunada gücüm yetmiyor ben şimdi ne yapıcagım bilmiyorum moralim o kadar bozuk ki anlatamam.

canım öncelikle ALLAH bebeğini sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin benim akrabam var marmariste o da hep şikayet eder devlet hastanesini... ne kadar kötü değilmi bir vatandaş olarak seni insan yerine koymamaları ne yazık ki hep öyle oluyo devlet hastanelerinde..
canım sen canını sıkmamaya çalış ve doktorunla açık açık konuş sonuçta bir bebek gelicek dünyaya doktoruna güvenmek çok önemli doğumda eğer yine memnun kalmazsan annenlerin yanına gidebilirsen oraya git bence

Saol canım rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin.vallahi o kadar berbat bir durumdayım ki anlatamam içimden hüngür hüngür aglamak geliyor,para yok dışarda yaptırıyım ameliyatı.Yani normal dogur deseler hemen kabul edicem o kadar berbat durumdayım.Hani derler ya yukarı tükürsen bıyık aşagı tükürsen sakal.Annem babamla boşanma arifesinde ben babamla görüşmüyorum, kaynanamla konuşmuyorum bizi ayırmak için elinden geleni yaptı.Yani ailelerden fayda yok daha çok zarar var.Dogumda da muhtemelen tek olacagım.Birde Hastane tantanası beni yedi bitirdi :(

Saol canım rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin.vallahi o kadar berbat bir durumdayım ki anlatamam içimden hüngür hüngür aglamak geliyor,para yok dışarda yaptırıyım ameliyatı.Yani normal dogur deseler hemen kabul edicem o kadar berbat durumdayım.Hani derler ya yukarı tükürsen bıyık aşagı tükürsen sakal.Annem babamla boşanma arifesinde ben babamla görüşmüyorum, kaynanamla konuşmuyorum bizi ayırmak için elinden geleni yaptı.Yani ailelerden fayda yok daha çok zarar var.Dogumda da muhtemelen tek olacagım.Birde Hastane tantanası beni yedi bitirdi :(

gerçekten çok zor zamanlar geçiriyorsun ama sen yinede bebeğini düşün canım kısa zaman sonra hayatının en güzel varlığını kucağına alıcaksın sen gücünü bebişinden almaya çalış annende şuan için kendi sorunlarını bir yere bırakıp sana destek olmalı sen hamilesin önce sen kendini üzmemeye çalış lütfen:((

tşkr ederim destek oldugun için :71: rabbimden sabır diliyorum birde çocuklarıma saglık hayırlısı ile bir dünya ya gelsin de sıpam o yeticek banada eşimede kızımada. Dört gözle yolunu gözlüyoruz, artık hiç birşeyi takmamaya karar verdim hastane işinide çözdüm gibi şimdilik gerisinide düşünmek istemiyorum yıpranan hep ben oluyorum :(

Back