Marmarayı da Gezi'ye bağladılar

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.191
29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı bir törenle açılan Marmaray, sık sık yaşanan arızalarla gündemden düşmezken, Türkiye gazetesi bugünkü manşetinden arızaların Gezi Parkı eylemcilerinden kaynaklandığını öne sürdü.

ürkiye’de “Marmaray'a gezi sabotajı” başlığıyla manşetten verilen haberde, “Ağaç bahanesiyle Türkiye'yi yakıp-yıkan provokatörler şimdi de imdat frenlerini hedef aldı. Trenleri durdurup, on binlerin canını tehlikeye atıyorlar” ifadelerine yer verildi.

Marmaray arızalarının arkasında Gezi Parkı eylemcilerinin olduğunu süren Türkiye gazetesinin ilgili haberi şöyle:

"Asya ile Avrupa yakasını denizin altından bağlayan “asrın projesi” Marmaray, 5 gündür sabote ediliyor. Haziran ayında Gezi Parkı protestolarıyla ortaya çıkan marjinaller, Marmaray trenlerini mesken tuttu. Yolcuların arasına sızan 'Gezi'ciler seyir hâlindeyken imdat frenini çekiyor; trenler otomomatik duruyor. Dün de, hafta sonu tatilini fırsat bilip Marmaray'la seyahat eden vatandaşlar 'Gezici ihaneti'nin getirdiği çileyi yaşadı. Keyfi olarak çekilen imdat frenleri sebebiyle trenler otomatik olarak durunca yolcular büyük korku ve panik yaşadı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika yer altında mahsur kalan yolcular, görevliler tarafından istasyonlardan tahliye edildi. İçeri girmek isteyenler de alınmadı. Bu arada fenalık geçiren bir kadın yolcu sedye ile istasyondan güçlükle çıkartılabildi. Bu arada, Marmaray'ın istasyonlarında gerekmedikçe acil butonunun kullanılmaması, gereksiz yere kullananların uyarılması yönünde anonslar yapıldı. Arıza sebebiyle trenlerin durduğu dakikalarda sosyal medyada da çok sayıda fotoğraf paylaşılması dikkat çekti."

Cumhuriyet.

Ne çektiler be şu marjinallerin elinden
Bence faiz lobisinin işi bu

ankaradaki basit metronun içinden dahi sürekli görüntü alınır.........marmaraya koymayı unutmuşlar mıdır acep

Son düzenleme:

face de gördüm çok güldüm ya, iş bu boyuta gelmedi mi ama bu konularda

cehape zihniyeti aşağı, gezici yukarı

evet alınlarında yazmıyor,yani onlar yapmamışta olabilirler, yapmışta

hükümet istifa diye pankart açıp yürüdükleri düşünülürse,yapmış olabilecekleri fikri çokta tuhaf gelmiyor

Ağzı olan konuşuyo işte.

Kanıtla gelecekler. Pat diye yapıştıracaklar önümüze işte bu diye bizler de vay be adamlar haklıymış diyeceğiz.

Adamlar daha camiideki içki olayını kanıtlayacaklardı unuttular bunu da açıklayamayacaklar.

Erken açılmış bi'sistem tabii ki arzalanır. Kaldı ki milletimiz meraklı bunu gezi olayına bağlamak çok komik ve yersiz geliyo bana. Yurdum insanı merak eder ve düğmeye basar bozulur mu diye düşünmez ki. Tramvayda bile kapanan kapıyı eliyle zorlayıp ittirerek açmaya çalışanlar var o da sistemi bozuyo. Her şeyi illa geziye bağlayacaklar sonra da bizler art niyetli, önyargılı olacağız

Kamera yok mu acaba

Ben şunu anlamadım hadi imdat frenleri çekildi marmaray durdu neden 1 saat duruyor bir acil durum olmadığı anlaşıldığında hareket eder. Elektrikler kesildi onu da mı geziciler kesti maşallah yanii. Elektrikler kesiliyor Marmaray devre dışı es kaza 2 saat elektirik gitse hem de sabah mesai saati hadi bakalım yine tabana kuvvet evet o kadar para harcandı milleti inip yayan gitsin diye boğazın altından. Zaten binenlerin çoğu bedava olduğu için çocuklar görüntülerde de gördük zaten. Bu yapıldıysa çocuklar yapar ancak. Bir de bahane çok komikti çok fazla gidiş geliş yapıldı yoğunluktan o yüzden arızalandı tabii ki sık sık gidil geliş yapacak gidip geriye dönmemek için mi tasarlanmıştı bilmiyorduk. Haa tabii ki çok güzel birşey Marmaray ama eksikleri var erken açıldı gösteri için açıldı test sürüşleri tam yapılmadı şehrin ana arterlerine bağlanmadı elektriği. Biir kalp krizi geçiriyor diyelim durdu marmaray ne ambulans girebilir ne acil yetiştirecek başka birşey yer yok bunun için.

Hah,bundan sonra ne olursa olsun günah keçisi hazır artık.Kafalarına taş düşse Geziciler yaptı diyecekler

Marmaray'da gaz çıkarsalar gezicilerden bilecekler yani
Ne çektiler beaaa

etimizden, sütümüzden, yünümüzden faydalanmaya kararlılar yani....ben onlara kızamıyorum böyle saçmalıklara inananlar daha çok batıyor gözüme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…