- Konu Sahibi immortalbeloved
-
Merhaba öncelikle rabbim meleğinize kavuşmanızı naip etsin diyorum Çapa ve marmarayı bilmemekle beraber bildiğim bir üniversite hastanesinden hatta dr dan bahsetmek isterim Cerrahpaşa üniversitesi tüp bebek bölümü gayet iyi çalışıyor dr ismi vermemde bir sakınca varmı bilemiyorum ama tüp bebek bölümü başkanı bir bey var gayet ilgili ve işininde ehlidir.Ayrıca özel bir hastanede muayenede yapıyor elinizdeki tahlil ve raporlarınızla özele gıdersenız işlemlerinizinde hızlı olabileceği kanısındayım bir arkadaşımı muayene için götürdüğümde aşılamayı kısa vadede ve çok cüzi bir ödemeyle fakultede yaptı hatta yaptıgı gun işlemin olmayacagını çünki eşinde sorun oldugunu söyleyıp tedavi önermişti çok şükür o tedaviden sonra arkadaşım hamile kaldı hemde doğal yolla.Sormak istediğin bişey olursa özelden numaramı yollayabilirim.(İlk gebeliğim sorunluydu herkes ölü doğum yapılması gerektiğinde hemfikirken Dr.beyin sayesinde sağlıkla oğlumu kucagıma aldım hakkını ödeyemem ve herzamanda dua ederim kendisine)
merhaba hayırlısı olsun sizin için,Çapayı bilmiyorum ama Marmara da yapılmıyor tüp bebek,kolay gelsin umarım istediğiniz gibi bir yer bulur ve güzel sonuçlar alırsınız.
Arkadaşlar ben 2000 yılında normal yolla hamıle kaldım 4 aylıkken suyum boşalınca gıttıgım tum dr lar bebegımın engellı olacagını (zıhınsel yada bedensel) bu sebeple cocugu aldımamı söyledıler cerrahpaşadalı hoca benım patronumun sınıf arkadaşı idi ozaman bölum başkanı falan degıldı kendısı bana söyle demıstı 4 aylık hamılesın sımdıde sonlandırsak dogum yapacaksın su kendını yenıler önemlı olan zarın kapanması senı hergun takıp edelım 1 ay boyunca baktık olmuyor ozaman dogum dusunelım buda bana cok mantıklı gelmıstı kı ıyıkıde gebelıgımı sonlandırmamısım şimdı 12 yasında boyumca oglum var gel gelelım benım sonrasında bebegım olmadı PKO ve Hıpofız adenomdan dolayı aynı dönemdede cocugu olmayan baska arkadasla bız dr dr gezdık afedersınız şimdı kendımızle dalga gecıyoruz kımı duyduysak gıttık açtık dıye arkadasıma asılama yaparken sperm hareketlılıgının az oldugunu bu sebeple asılamanın tutmayacagını söyledı bende seker hapı kullanmak ıstedıgımı söyledım kesın bısey dıyemem ama deneyebılırsın demıstı ben seker hapı basladım arkadasta esıne sperm hareketlılıgını fazlalastıran vıtamın kombınasyonları kullandı ben hapın 15. gunu hamıle kaldım arkadasımda ılaçların 5. ayında tamda tup bebek tedavısıne başlamısken hamıle kaldı şimdi ıkımızınde cocukları 5 yasındalar allah hepsıne uzun ömur nasıp etsın sizleride inşallah meleklerınıze kavuştursun evlat hasreti çok zor rabbim dualarımızı kabul etsın ınşallah.Dr.Hizmet hastanesinde çalışıyordu o dönemde İsmail Çepni.Umarım sakıncası yoktur yazmış olmamın..
devlete giden çok az sanırım burda, ben varım ama cerrahpaşadayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?