E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ben sana marmarayı biraz daha düşünmeni tavsiye ederim
Canım zaten doktor için orarayı ,istiyorum. İyi olduğunu duyduğum bi doktor var orada. Ama özel hastane statüsündeymiş marmara üniversitesi vakfı. Ozaman çok pahalı oluyor. OOOOF, Bilmiyorum ya...sen ameliyatı nerede olacağına değil olduğun doktora bak
eğer doktorun eli sağlam ise seni her yerde ameliyat eder sonuç yine iyi olur
doktorun daha önceki hastalarının resimlerine bak
Yukarıdada yazdım. Hayallerimin doktoru orada Erdem Tezel. Ama Akademik hospital Marmara üniversitesine bağlı olmasına rağmen özel hastane statüsündeymiş. Yani ücretler kazık marka. Ne yapacağım bilmiyorum. Psikolojim bozukk.kusura bakma kafanı karıştırmak istemezdim,keşke hiç yazmasaydım.Bu karmaşa içerisinde bir dönem kaldım,ama sana şunu kesinlikle söyleyebilirim.Eğer içine sinmeyen bir takım şeyler varsa bunları gidermeden operasyona girmemelisin,nerede ameliyatı olduğun çok da önemli değil aslında,kimin yaptığı önemli.sana çok fazla bilgi verilmiyorsa,aklında sorular uçuşmaya devam ediyorsa biraz daha düşünmeye devam etmekten bir zarar gelmez.Şunu da söylemem gerek,mehmet hoca çok iyi bir cerrahtır.Bir ara ben sana mailimi veririm ve ayrıntılı birşekilde durumu anlatırım.Kolay gelsin
Canım doktorun oradaysa ameliyatını üniversitede de yapar neden seni illa ki akademik hospitale çağırıyor? Sonuçta üni.ye gelen bir hastaya da bu ameliyatı yapmak zorundalar....
Burnumdan oldum. Burun değil. yüzümde kaza izleri var. Teoman beyin yağ enjeksiyonu pek başarılı olmadı.Yumuşak doku nakli ve orta yüz germe gerekiyormuş. Şu an onu araştırıyorum..http://www.kadinlarkulubu.com/burnumu-yaptirdim-ama-mutsuzum-t91003/index.html
canım ya sen ameliyat olmamışmıydın burnundan?
ne yazacacaksan yaz şu mehmet hocan hakkındaaaa msn de görüşemeyiz bana mail gönder yada buraya yaz lütfeeeen :1no2:kusura bakma kafanı karıştırmak istemezdim,keşke hiç yazmasaydım.Bu karmaşa içerisinde bir dönem kaldım,ama sana şunu kesinlikle söyleyebilirim.Eğer içine sinmeyen bir takım şeyler varsa bunları gidermeden operasyona girmemelisin,nerede ameliyatı olduğun çok da önemli değil aslında,kimin yaptığı önemli.sana çok fazla bilgi verilmiyorsa,aklında sorular uçuşmaya devam ediyorsa biraz daha düşünmeye devam etmekten bir zarar gelmez.Şunu da söylemem gerek,mehmet hoca çok iyi bir cerrahtır.Bir ara ben sana mailimi veririm ve ayrıntılı birşekilde durumu anlatırım.Kolay gelsin
Allah aşkına okursanız yanıtlayın. Üniversite doktorlarının özel çalşması yasak değilmi... Bu doktor akademik hospitalde nasıl çalışıyorki. Ben normal bi hasta gibi üniversiteden randevu alıp, döner sermayeye para yatırıp bu doktora muayene olamayacakmıyım...:a015::çok üzgünüm:Canım doktorun oradaysa ameliyatını üniversitede de yapar neden seni illa ki akademik hospitale çağırıyor? Sonuçta üni.ye gelen bir hastaya da bu ameliyatı yapmak zorundalar....
Sevgili sesilya,yani ben bağlı bi kuruluş yaratı üniversite özel hastane statüsüne mi etirilmiş. Bunu yapmaya nasıl hakları var. Yani yazmıştım yine yazayım, ben normal bi hasta gibi döner sermayeye para yatırıp ameiyat olamıycam, akademik hospital diye farklı bi ücret mi yatırıcam, ve orası hala devlet hastanesimi sayılacak... Lütfen daha fazlasını biliyosan, sen yada tanıdığın orayla muhatap olduysa yaz, çatlıycam ben...:uhm:academic hospital marmara üni.ye baglı bir kurum canım:) aynı gibi nerdeyse..marmara üni. hastanesi çogu hastasını buraya yönlendrir..bunu bilmiyor muydun..?:1rolleyes:
Sevgili sesilya,yani ben bağlı bi kuruluş yaratı üniversite özel hastane statüsüne mi etirilmiş. Bunu yapmaya nasıl hakları var. Yani yazmıştım yine yazayım, ben normal bi hasta gibi döner sermayeye para yatırıp ameiyat olamıycam, akademik hospital diye farklı bi ücret mi yatırıcam, ve orası hala devlet hastanesimi sayılacak... Lütfen daha fazlasını biliyosan, sen yada tanıdığın orayla muhatap olduysa yaz, çatlıycam ben...:uhm:
kusura bakma, xxtl ,fazla foruma uğrayamadım,benim mailim ],bana mail atarsan konuşabiliriz,senin mailini bulamadım çünkü forumda
(bu arada istanbul tıp fakültesini da düşünebilirsin, yüz nakli gibi insan zihninin sınırlarını zorlayacak konularda dahi çalışmalar yapan doktorlar olduğunu biliyorum.)
sana tekrar düşünmeni tavsiye edişim,benim orada yaşadığım olumsuzluklardı.Bunu da bilmen gerekir.)[/QUOTE]
mail adresin yok bende yazarsan mail gönderirim benimki lütfen yaz
Forumlarda Msn adresi vermek yasaktır !!!
08 Ekim 2019 Marmara Üniversitesi-Pendik Araştırmada Melekber Çavuş Özkan'a ameliyat oldum.
08 Ekim 2019 Marmara Üniversitesi-Pendik Araştırmada Melekber Çavuş Özkan'a ameliyat oldum.
Eee nasıldı? Memnun kaldınız mı08 Ekim 2019 Marmara Üniversitesi-Pendik Araştırmada Melekber Çavuş Özkan'a ameliyat oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?