• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marmara Üniversitesi'nde Ameliyat Olan Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar, canlarım ne olur ne olur ya marmara üniversitesinde, yada oraya bağlı akademik hospitalde ameliyat olan varsa yazsın....40 tane başlık açtım kafamdaki sorular için doğru dürüst yanıt alamadım.

ben sana marmarayı biraz daha düşünmeni tavsiye ederim

canım arkadaşım cevabın karşısında dumura uğradım. Nasıl yani zaten haftalardır düşünüyorum ve bilgi toplamaya çalışıyorum. Ama allah için tık yok. Yani düşünüyorum meraak etme. Yalnız sen marmarayı düşün derken ne manada dedin. Ya kulüpte hiç bilgisi olan yokmu imdaaaatsenağlama. Arkadaşım senin bilgin varda yazmıyosan iki elim yakanda bilmiş ol. Bi gün seninde işin düşebilir, bende senin kafanı karıştırır susarım.:kızgın:sengözlerimebaksanabjeyyar

sen ameliyatı nerede olacağına değil olduğun doktora bak
eğer doktorun eli sağlam ise seni her yerde ameliyat eder sonuç yine iyi olur
doktorun daha önceki hastalarının resimlerine bak

kusura bakma kafanı karıştırmak istemezdim,keşke hiç yazmasaydım.Bu karmaşa içerisinde bir dönem kaldım,ama sana şunu kesinlikle söyleyebilirim.Eğer içine sinmeyen bir takım şeyler varsa bunları gidermeden operasyona girmemelisin,nerede ameliyatı olduğun çok da önemli değil aslında,kimin yaptığı önemli.sana çok fazla bilgi verilmiyorsa,aklında sorular uçuşmaya devam ediyorsa biraz daha düşünmeye devam etmekten bir zarar gelmez.Şunu da söylemem gerek,mehmet hoca çok iyi bir cerrahtır.Bir ara ben sana mailimi veririm ve ayrıntılı birşekilde durumu anlatırım.Kolay gelsin

sen ameliyatı nerede olacağına değil olduğun doktora bak
eğer doktorun eli sağlam ise seni her yerde ameliyat eder sonuç yine iyi olur
doktorun daha önceki hastalarının resimlerine bak
Canım zaten doktor için orarayı ,istiyorum. İyi olduğunu duyduğum bi doktor var orada. Ama özel hastane statüsündeymiş marmara üniversitesi vakfı. Ozaman çok pahalı oluyor. OOOOF, Bilmiyorum ya...

kusura bakma kafanı karıştırmak istemezdim,keşke hiç yazmasaydım.Bu karmaşa içerisinde bir dönem kaldım,ama sana şunu kesinlikle söyleyebilirim.Eğer içine sinmeyen bir takım şeyler varsa bunları gidermeden operasyona girmemelisin,nerede ameliyatı olduğun çok da önemli değil aslında,kimin yaptığı önemli.sana çok fazla bilgi verilmiyorsa,aklında sorular uçuşmaya devam ediyorsa biraz daha düşünmeye devam etmekten bir zarar gelmez.Şunu da söylemem gerek,mehmet hoca çok iyi bir cerrahtır.Bir ara ben sana mailimi veririm ve ayrıntılı birşekilde durumu anlatırım.Kolay gelsin
Yukarıdada yazdım. Hayallerimin doktoru orada Erdem Tezel. Ama Akademik hospital Marmara üniversitesine bağlı olmasına rağmen özel hastane statüsündeymiş. Yani ücretler kazık marka. Ne yapacağım bilmiyorum. Psikolojim bozukk.

Canım doktorun oradaysa ameliyatını üniversitede de yapar neden seni illa ki akademik hospitale çağırıyor? Sonuçta üni.ye gelen bir hastaya da bu ameliyatı yapmak zorundalar....

Önceden burnumu yaptırmak istiyordum ve erdem beyle temasa geçmiştim. O burun ameliyatını vakıf hastanesinde yaptığını yazmıştı. Ve ben 7000 ytl gibi uçuk rakamlar duydum sadece burun için. Bunu doktorun ağzından duymadım sadece internetten okudum Doktor zaten ücret söylemiyor yanına gitmeden. Ama kaza nedeni ile olan şeyleri nerede yapıyor sormadım Zaten telefon ediyosun illa gel diyor. Ben çalışıyorum nasıl bi görüşme için Bartından İstanbula giderim. Bu yüzden böyle zorunlu ameliyatları nerede yaptığını bilen duyanlardan yardım bekliyorum. Yanıtınız ve ilginize çok teşekkür ediyorum.

ne yazacacaksan yaz şu mehmet hocan hakkındaaaa msn de görüşemeyiz bana mail gönder yada buraya yaz lütfeeeen :1no2:

Canım doktorun oradaysa ameliyatını üniversitede de yapar neden seni illa ki akademik hospitale çağırıyor? Sonuçta üni.ye gelen bir hastaya da bu ameliyatı yapmak zorundalar....
Allah aşkına okursanız yanıtlayın. Üniversite doktorlarının özel çalşması yasak değilmi... Bu doktor akademik hospitalde nasıl çalışıyorki. Ben normal bi hasta gibi üniversiteden randevu alıp, döner sermayeye para yatırıp bu doktora muayene olamayacakmıyım...:a015::çok üzgünüm:

academic hospital marmara üni.ye baglı bir kurum canım:) aynı gibi nerdeyse..marmara üni. hastanesi çogu hastasını buraya yönlendrir..bunu bilmiyor muydun..?:1rolleyes:
Sevgili sesilya,yani ben bağlı bi kuruluş yaratı üniversite özel hastane statüsüne mi etirilmiş. Bunu yapmaya nasıl hakları var. Yani yazmıştım yine yazayım, ben normal bi hasta gibi döner sermayeye para yatırıp ameiyat olamıycam, akademik hospital diye farklı bi ücret mi yatırıcam, ve orası hala devlet hastanesimi sayılacak... Lütfen daha fazlasını biliyosan, sen yada tanıdığın orayla muhatap olduysa yaz, çatlıycam ben...:uhm:

Sevgili sesilya,yani ben bağlı bi kuruluş yaratı üniversite özel hastane statüsüne mi etirilmiş. Bunu yapmaya nasıl hakları var. Yani yazmıştım yine yazayım, ben normal bi hasta gibi döner sermayeye para yatırıp ameiyat olamıycam, akademik hospital diye farklı bi ücret mi yatırıcam, ve orası hala devlet hastanesimi sayılacak... Lütfen daha fazlasını biliyosan, sen yada tanıdığın orayla muhatap olduysa yaz, çatlıycam ben...:uhm:

ve okadar sinirliyimki çok abuk sabuk yazmışım anla sen artık..

kusura bakma, xxtl ,fazla foruma uğrayamadım,benim mailim ],bana mail atarsan konuşabiliriz,senin mailini bulamadım çünkü forumda
(bu arada istanbul tıp fakültesini da düşünebilirsin, yüz nakli gibi insan zihninin sınırlarını zorlayacak konularda dahi çalışmalar yapan doktorlar olduğunu biliyorum.)
sana tekrar düşünmeni tavsiye edişim,benim orada yaşadığım olumsuzluklardı.Bunu da bilmen gerekir.)

kusura bakma, xxtl ,fazla foruma uğrayamadım,benim mailim ],bana mail atarsan konuşabiliriz,senin mailini bulamadım çünkü forumda
(bu arada istanbul tıp fakültesini da düşünebilirsin, yüz nakli gibi insan zihninin sınırlarını zorlayacak konularda dahi çalışmalar yapan doktorlar olduğunu biliyorum.)
sana tekrar düşünmeni tavsiye edişim,benim orada yaşadığım olumsuzluklardı.Bunu da bilmen gerekir.)[/QUOTE]
mail adresin yok bende yazarsan mail gönderirim benimki lütfen yaz

Forumlarda Msn adresi vermek yasaktır !!!

Arkadaşlar 3 doktor arasında kararsız kaldım
mehmet bayramiçli
fatih dağdelen
naci çelik
fatih dağdelen ve naci çelik hakkında azda olsa fikir sahibiyim ama mehmet bayramiçli hakkında bilgisi olan var mı özellikle ameliyat olan varsa tecrübelerinden yaralanmak isterim lütfen yardımcı olun?

08 Ekim 2019 Marmara Üniversitesi-Pendik Araştırmada Melekber Çavuş Özkan'a ameliyat oldum.

Back