Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Marmara üni. Pendik eğitim ve araştırma hastanesi tüp bebek yaptıranlar yardım edebilir mi?
- Konu Sahibi Sevm57
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ocak 2020
- 192
- 127
- 53
Tüp bebek tedavisine başladınız mı, başladıysanız süreç nasıl işliyor İlaçlar ve fiyat olarak, bende sraştırma sürecindeyim ve en kısa sürede başlamak istiyorum tedaviye..Sor canim
- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
Evet evraklarimi teslim ettim ilk reglimde baslayacagiz tedaviye ilaclari bulabilirsem suan en zor bulunan ilac cetrotide (yumurtalarin catlamasini onluyormus ) onu ariyorum ama hicbiryerde yok o veya muadili bir urun olmadan baslanmiyo zaten arama asamasindayim fiyat olarak sadece bu dedigim igneyi biliyorum kutusu 500le 700 arasi zam gelmediyse 4 5 kutu istiyormus doktorlar gecen zeynep kamilde tup bebek yaptiran bir srkadasla konusmustum ilaclarin hepsine 8bin vermistiTüp bebek tedavisine başladınız mı, başladıysanız süreç nasıl işliyor İlaçlar ve fiyat olarak, bende sraştırma sürecindeyim ve en kısa sürede başlamak istiyorum tedaviye..
- 13 Mart 2022
- 30
- 10
- 8
- 30
Merhaba ilaçları bende tek bir eczaneden bulamadım malesef özellikle dediğiniz gibi cetrotide. Nerdeyse istanbuldaki tüm semtlerin eczanelerini aradım ama yok. Sinirlerim bozuldu baya. Bu konuda yardımcı olabilecek kimsede yok sanırım.Evet evraklarimi teslim ettim ilk reglimde baslayacagiz tedaviye ilaclari bulabilirsem suan en zor bulunan ilac cetrotide (yumurtalarin catlamasini onluyormus ) onu ariyorum ama hicbiryerde yok o veya muadili bir urun olmadan baslanmiyo zaten arama asamasindayim fiyat olarak sadece bu dedigim igneyi biliyorum kutusu 500le 700 arasi zam gelmediyse 4 5 kutu istiyormus doktorlar gecen zeynep kamilde tup bebek yaptiran bir srkadasla konusmustum ilaclarin hepsine 8bin vermisti
- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
Evet ben bugun eczacilar odasindan cetrotidenin ithalatcisinin numarasini aldim eczacim gorustu haziranda uretime baslicakmis hazirana kadar yok buyuk ihtimal oxotide ariyorum simdi Allah yardimcimiz olsunMerhaba ilaçları bende tek bir eczaneden bulamadım malesef özellikle dediğiniz gibi cetrotide. Nerdeyse istanbuldaki tüm semtlerin eczanelerini aradım ama yok. Sinirlerim bozuldu baya. Bu konuda yardımcı olabilecek kimsede yok sanırım.
- 13 Mart 2022
- 30
- 10
- 8
- 30
Hadi ya büyük bir problem şuan kaç tane eczane aradım ilaçlar reçeteli olduğu için de çoğu eczanenin kota sorunu var. Ocak başı hasta oluyorum başlamam lazım ama malesef ilaçları tedarik edemedim.Evet ben bugun eczacilar odasindan cetrotidenin ithalatcisinin numarasini aldim eczacim gorustu haziranda uretime baslicakmis hazirana kadar yok buyuk ihtimal oxotide ariyorum simdi Allah yardimcimiz olsun
- 13 Mart 2022
- 30
- 10
- 8
- 30
Şuan tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar devlet hastahanesinden raporlu ve reçeteli olduğu için çok fazla tutmuyor. Ben dün gittiğimde bir kadın tedarik etmişti ilaçları totalde 3 bin tl ödediğini söyledi. Ama ilaçları bulmak zor tabi. Adetinizle ilaçlara başlanıyor. Yumurtalarınız sağlıklı ve istenilen boyutta olduğunda anestesi ile birlikte alınıyor. Erkek örnek veriyor. Sonraki ay dinlenip. 3. ayda tekrar yumurtalarınız büyütülüyor. Sonrada 15 günlükken tüp bebeği yerleştiriyorlar. Yerleştirirken biraz idrara sıkışık olmanız gerekiyor. Ondan sonrası inşallah tutunur bebeğiniz.Tüp bebek tedavisine başladınız mı, başladıysanız süreç nasıl işliyor İlaçlar ve fiyat olarak, bende sraştırma sürecindeyim ve en kısa sürede başlamak istiyorum tedaviye..
- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
Valla ben bugun buldum çok şükür farkli farkli eczanelerden Rabbim sanada nasip etsin insallaaah ben en az 200 250 eczane aradim anadolu yakasinda her ilceyi aradimHadi ya büyük bir problem şuan kaç tane eczane aradım ilaçlar reçeteli olduğu için de çoğu eczanenin kota sorunu var. Ocak başı hasta oluyorum başlamam lazım ama malesef ilaçları tedarik edemedim.
- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
Hangi ilaci ben valla anadolu yakasindaki her eczaneyi aradim anca buldum en az 200 eczane aramisimdirMerhaba ilaçları nasıl buldunuz bana doktorun yazdıgı iki ilacı bulamıyırum
Sormadıgım yer kalmadı. Bana yardımcı olursanız cok sevinirim
benden evrak almadılar regl günü gel dedi. regl in kaçıncı günü gitmemiz gerekiyor ?Evet evraklarimi teslim ettim ilk reglimde baslayacagiz tedaviye ilaclari bulabilirsem suan en zor bulunan ilac cetrotide (yumurtalarin catlamasini onluyormus ) onu ariyorum ama hicbiryerde yok o veya muadili bir urun olmadan baslanmiyo zaten arama asamasindayim fiyat olarak sadece bu dedigim igneyi biliyorum kutusu 500le 700 arasi zam gelmediyse 4 5 kutu istiyormus doktorlar gecen zeynep kamilde tup bebek yaptiran bir srkadasla konusmustum ilaclarin hepsine 8bin vermisti
- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
Sizi tup bebege sevk ettiler mi yoksa daha aşılama aşamasında misiniz? Bana reglin 2. Gunu aç karna gel dedilerbenden evrak almadılar regl günü gel dedi. regl in kaçıncı günü gitmemiz gerekiyor ?
Ben regl olmadığım zamanda gittm belgeleri vericem dedim almadı. Regl olduğunda gel dedi öğleden sonra. Yani daha ne yapacaklar hiç detay vermeden başından savdıSizi tup bebege sevk ettiler mi yoksa daha aşılama aşamasında misiniz? Bana reglin 2. Gunu aç karna gel dediler
- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
Allah Allah tüp bebek mi yapti bunu yoksa infertilite bölümü mü?Ben regl olmadığım zamanda gittm belgeleri vericem dedim almadı. Regl olduğunda gel dedi öğleden sonra. Yani daha ne yapacaklar hiç detay vermeden başından savdı
infertilite bölümüAllah Allah tüp bebek mi yapti bunu yoksa infertilite bölümü mü?
- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
Tamam siz daha tup bebege baslamamissiniz orda sistem farkli ilerliyo adet oldugunuzda gidiyorsunuz talep ettikleri butun belgeler tamamsa aşılamaya baslanıyor esinizde veya sizde bir sorun yoksa 2 klomen 2 gonalf ile asilama yapiliyor ( bana 3er defa yapildi 6 aşılamam var ) tutmazsa orası tup bebege yonlendiriyor tuo bebekte 2 3 farkli evrak istiyor onlari 2 haftada tamamladim ondan sonra tedaviye baslaniyorinfertilite bölümü
tüp bebek ile aşılama arasında ne fark var acaba ? ilaçları mı farklı oluyor ?Tamam siz daha tup bebege baslamamissiniz orda sistem farkli ilerliyo adet oldugunuzda gidiyorsunuz talep ettikleri butun belgeler tamamsa aşılamaya baslanıyor esinizde veya sizde bir sorun yoksa 2 klomen 2 gonalf ile asilama yapiliyor ( bana 3er defa yapildi 6 aşılamam var ) tutmazsa orası tup bebege yonlendiriyor tuo bebekte 2 3 farkli evrak istiyor onlari 2 haftada tamamladim ondan sonra tedaviye baslaniyor
- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
Tabi farkli herseyi tup bebekte yumurta toplaniyor spermle dölleniyor embriyo olduktan sonra rahme yerlestiriliyor aşılama yumurta buyütülüyor sperm yumurtaya yakin yere enjekte ediliyor döllenip dölnnememesi kesin degiltüp bebek ile aşılama arasında ne fark var acaba ? ilaçları mı farklı oluyor ?
çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için. yeni yılda umarım bebişlerimiz olur hepimizinTabi farkli herseyi tup bebekte yumurta toplaniyor spermle dölleniyor embriyo olduktan sonra rahme yerlestiriliyor aşılama yumurta buyütülüyor sperm yumurtaya yakin yere enjekte ediliyor döllenip dölnnememesi kesin degil