Marmara Üni. Güncel Tüp Bebek Sürecim 🐣

Ne güzel sizin adınıza sevindim devlette yaptıranların yorumlarına bakınca çok canlarının acıdığını yazmışlar .oraya ne kadar ödediniz acaba.birde sizin sonuç belli oldumu acaba

Ne güzel sizin adınıza sevindim devlette yaptıranların yorumlarına bakınca çok canlarının acıdığını yazmışlar .oraya ne kadar ödediniz acaba.birde sizin sonuç belli oldumu acaba
800 tl vermistim ama simdi 1500 civari olmus yanlis duymadiysam persembe gunh test gunum daha belli degil malesef

800 tl vermistim ama simdi 1500 civari olmus yanlis duymadiysam persembe gunh test gunum daha belli degil malesef
Cevaplarınız için teşekkür ederim.simdi Perşembeye kadar size günler yıl gibi geliyordur.hayirli güzel haber almanızı dilerim Allah tan.Güzel haberleri bekliyoruz

Cevaplarınız için teşekkür ederim.simdi Perşembeye kadar size günler yıl gibi geliyordur.hayirli güzel haber almanızı dilerim Allah tan.Güzel haberleri bekliyoruz
Hemde nasill bütün tedavilerden daha zor şu beklemek 2 gundur test yapiyorum da guzel bir sonuc alamadim hakkimizda hayirlisi olsun insallahhh

Yok canim taze transferdi benim kalanlarda da dondurmaya uygun sayı ve kalite yoktu
anladım canım. ben sormuştum özellikle de , donduruyoruz eğer uygun kalitedeyse demişti. o sebepten aklında bulunsun diye söylemek istedim. ama yumurta dondurma işlemi yapmıyorlar

anladım canım. ben sormuştum özellikle de , donduruyoruz eğer uygun kalitedeyse demişti. o sebepten aklında bulunsun diye söylemek istedim. ama yumurta dondurma işlemi yapmıyorlar
Aynen bende sormustum benim 8 yumurta toplandi 5 tanesi döllendi 2 tanesi a kaliteydi digerlerinin gelisimi yavasmis o 2 tanenin 1 tanesi transfer edildi digeride tek kaldigi icin dondurmak istemediler heralde

Aynen bende sormustum benim 8 yumurta toplandi 5 tanesi döllendi 2 tanesi a kaliteydi digerlerinin gelisimi yavasmis o 2 tanenin 1 tanesi transfer edildi digeride tek kaldigi icin dondurmak istemediler heralde
sanırım onun ayrı ücreti oluyor. ama soramadım bu konuyu.

sanırım onun ayrı ücreti oluyor. ama soramadım bu konuyu.
ben sordum kuzum ilk dondurma ücretsizmis sonrakiler ücretli oluyormus senelikte bir ucret odeniyormus saklamak icin 5 sene saklanabiliyormus ama burdan bir arkadasa da 5 taneden asagisini dondurmuyoruz demisler bana oyle bisey denmedi keske 1 tanede olsa dondursalardi da tekrar ayni surecten gecmek zorunda kalmasaydim ilaclar anestezi insanı yoruyor hele o ilaclari bulmak

Enteresan niye yapmadılar ki acaba. Sağlık olsun canım

Merhaba. Sağlıkla kavusmanızı dilerim Allahtan Ücretler hakkında da bilgi verirmisiniz. Hastaneye bir miktar para yatırdınıx mı?
Bende başakşehir cam sakırada tüp bebeğe başlayacağım. Daha çok başındayım ama. Adet olmayı bekliyorum.3. Günü gidip kan vereceğim

10bin tl tedavinin başından transferden sonra test gunune kadar kullanılan ilaçlar tuttu 2.917 tlde hastaneye yatirdik hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alirsiniz

10bin tl tedavinin başından transferden sonra test gunune kadar kullanılan ilaçlar tuttu 2.917 tlde hastaneye yatirdik hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alirsiniz
Amiiiiin inşallah sizde güzel haberler alırsınız. Tesekkur ederım

Bugün test gününüzdü sanırım inşallah pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…