• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marmar üniversitesinde yüksek lisans yapan veya yapmayı düşünenler yardımcı...

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.434
11.153
498
Arkadaşlar bu yıl sonbahar dönemi için hazılanacağım,hedefim marmarada resim eğitimi alanında yüksek lisans yapmak.
Selçuk mezunuyum.Kolejde yeni işe başladım.
Alesi kazanırsam hem işi hem yüksek lisans eğitimini yüyütmem kolay olurmu?
Marmara üniversitesine girebilmek için 70 üstü almak yeterlimidir?
Daha fazlasına gerek varmıdır?
Bilen varsa yardımcı olup yol gösterirlerse çok sevineceğim.

Merhaba

Bende haziran ayında marmara üniversitesinde yüksek lisans başvurusu yapmayı düşünüyordum fakat başvurmamıştım bir sonraki dönem başvurmayı düşünüyorum.Marmara üniversitesi için okuduğum forumlara göre ales den 80 üstü almak yeterli olacağı yazıyordu. Bence başvuru yapmadan önce marmara üniversitesinden resim bölümün hocalarından biri ile randevu alıp görüşmen çünkü bende hoca ile görüşmeye gittiğim zaman bana ben birebir mülakat öncesi görüşmeme göre kimleri alacağıma karar veriyorum dedi.

Merhaba

Bende haziran ayında marmara üniversitesinde yüksek lisans başvurusu yapmayı düşünüyordum fakat başvurmamıştım bir sonraki dönem başvurmayı düşünüyorum.Marmara üniversitesi için okuduğum forumlara göre ales den 80 üstü almak yeterli olacağı yazıyordu. Bence başvuru yapmadan önce marmara üniversitesinden resim bölümün hocalarından biri ile randevu alıp görüşmen çünkü bende hoca ile görüşmeye gittiğim zaman bana ben birebir mülakat öncesi görüşmeme göre kimleri alacağıma karar veriyorum dedi.

ne kadar saçmaymış o:26:
çok teşekkür ederim :)

konu ilgili olduğu bölüme taşınmıştır.

Back