Bebek İkinci El Marks & Spencer emzirme sütyenleri 10tl

benim su ana kadar kullanmadığım bir marka, benim göğüs kafesin çok geniş o yüzden bazen sorun yasıyorum, rica etsem gögüs çatalının ordan koltuk altındaki dikiş bitimine kadar kaç santim söyleyebilir misin?

$image.jpg

Cnm bu yardimci olur mu? Tek elimle tlfonu tuttugum icin esnetemedim daha esniyor tabi

olmaz mı canım ya, çok akıllı kadınsın vesselam.
ben 34dd'leri hala satmadıysan 3+1 tanesini istiyorum canım.
ama nasıl yaparız ben hiç buradan bir sey almadım.hangi şehirdesin? kargo nasıl tutar?

Tamam cnm satmamıştım..istanbuldayım ben..uygun olması acısından ptt kargo ile gönderiyorum istanbul içi 4,5 ist. Dışı 6,5 tl tutuyor:) adresini ve tlf numaranı bana özelden yazarmısın :))

Tamam cnm satmamıştım..istanbuldayım ben..uygun olması acısından ptt kargo ile gönderiyorum istanbul içi 4,5 ist. Dışı 6,5 tl tutuyor:) adresini ve tlf numaranı bana özelden yazarmısın :))

merhaba canım, ürünleri biraz önce teslim aldım.
tertemiz sanki hiç kullanılmamış gibi, beden de tam oldu.
teşekkür ederim. kendine iyi bak.
yeni sayfa açtığında haber verirsen sevinirim.hoşçakal.

**Düz gri ve çizgili gri 34D tanesi 10tl

**siyah beyaz kruvaze bebefox marka sütyenler 80B ikisi 10tl

**beyaz Miorre marka yumuşacık atlet (hiç kullanılmadı) M beden ve yine Miorre marka sütyen 80B ikisi 15tl

Eki Görüntüle 1083941 Eki Görüntüle 1083942

Eki Görüntüle 1083943

Eki Görüntüle 1083946 Eki Görüntüle 1083945 Eki Görüntüle 1083947

Bunlar kalmıştır. Bedeni uyan varsa kaçırmasın
Hepsini almak isterseniz 30 tl ye veririm[/QUOTE]

kalanlar duruyorsa almak isterim. önden mi açılıyor sütyenler?:49:

Bunlar kalmıştır. Bedeni uyan varsa kaçırmasın
Hepsini almak isterseniz 30 tl ye veririm

kalanlar duruyorsa almak isterim. önden mi açılıyor sütyenler?:49:[/QUOTE]

Merhaba

Önden derken emzirme kısımları önden açılıyor tabii ama normal sütyen kopçaları arkadan..marks spencer olanlar önü komple açılıyor

kalanlar duruyorsa almak isterim. önden mi açılıyor sütyenler?:49:

Merhaba

Önden derken emzirme kısımları önden açılıyor tabii ama normal sütyen kopçaları arkadan..marks spencer olanlar önü komple açılıyor[/QUOTE]

:)) sütyen kopçalarını da sormuştum. tamamdır. normal beden olarak 80 kullanıyorum sanırım uyarlar. hepsi 30 değil mi? ödemeyi nasıl alıyorsunuz eft uyar mı?

Merhaba

Önden derken emzirme kısımları önden açılıyor tabii ama normal sütyen kopçaları arkadan..marks spencer olanlar önü komple açılıyor

:)) sütyen kopçalarını da sormuştum. tamamdır. normal beden olarak 80 kullanıyorum sanırım uyarlar. hepsi 30 değil mi? ödemeyi nasıl alıyorsunuz eft uyar mı?[/QUOTE]

:)) evet hepsi 30tl :) eft yapabilirsiniz tabii özelden adres tlf bilgilerinizi yazarsanız bende hesap bilgilerini yazayım.. 80 olur diye düşünüyorum..zaten iki tanesi 80 beden yazıyor marks spencer olanlar 34c 75 80 e denk geliyor diye düşünüyorum :)

Back