markofoni üyeliği referans

markafoni, trendyol ve limango alışveriş yaptıgım siteler arasında.
trendyol markafoni'den cok daha hızlı ama. ayrıca gönderdiği 2 ayrı ürünün kargosu 3-4 gün gecikti diye 20şer liradan 40 liralık indirim çeki verdiler saolsunlar. böylece sadece 8.-tl ödeyerek muhtesem bir adidas çantanın sahibi olmustum. davetiye isteyenler mutlaka maillerini özel mesaj göndersinler.
sevgileeer*

bu linkten markafoniye üye olup, ayrıcalıklı alışverişin keyfine varabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
trendyol(özellikle tavsiye ediyorum), markafoni(özellikle tavsiye ediyorum), vipdükkan, limango, alamarka, bedava alışveriş, bingomingo(özellikle tavsiye ediyorum ), modaelinizde gibi özel alışveriş sitelerine üye olup ayrıcalıklı alışverişin tadına varmak isteyenler özelden mail adreslerinizi yollayabilirsinizzzzzzzz :21:

Son düzenleme:
Arkadaşlar Markafoni, Limango, Trendyol, Clubboon sitelerine üyelik için bana da mailinizi özel mesaj olarak atabilirsiniz. :KK34:

arkadaşlar markafoniden yıl başı hediyesi siparişi verdim sevgilim için. 10 gün geçti , hala kargoya verilmediğini gördüm. hemen iptalini istedim. iptal ettirdim. erkek arkadaşıma mahcup oldum. size önermiyorum. markafoniyi beğenmedim. bir daha asla sipariş vermeyeceğim markafoniden. :KK50:

markafoni artık siparişleri daha erken getiriyor.hotiçten çizme aldım 1 hafta içinde geldi.ve çok memnun kaldım.
üye olmak isterseniz tıklayın kızlar:KK66: markafoni

Arkadaşlar bende bugün daniel cleinden saat şiperişi verdim.
Fakat aklıma acaba taklitmidir diye takıldı. Sizin bilginiz varmı orjinel ürünlermi acaba?:18:

X