• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marketler de, Dkkanlar da nedir bu 9.99

Müşteri çekmek için bir strateji bence bu 4,99 olunca aaa bak 4 liraymış diyip daha kolay alıyolar çünkü 5 denilince beyinde daha büyük görünüyo ama 4,79 olunca sanki millet kendini karda gibi hissdiyo mağazacılık stratejisi diyorum bunun adına.

sadece bu olsa iyi, daha ne entrikalar dönüyo marketlerde, ee bizde bunları yediğimize göre safız demekkikaydirigubbakcemile3
mesela kasalarda hep çikolata, lolipop gofret, çocuklar olay çıkarsın almak zorunda kalalım diyekaydirigubbakcemile3
şimdide, marketin içinde barbeküde sucuk yapmak moda, tattırcaklar güya, koksun canımız çeksin alalım diyekaydirigubbakcemile3
bide puan kandırmacası var, markette pahalı pahalı alıp, kredi kartında puan birikti diye seviniyosunkaydirigubbakcemile3

valla cok haklısınız hepinisde.9.99 tl lik bir ürünün ilk 9 unun kocaman yazıp diger 99 unu minicik yazıp kandırıyorlar.ben karsıdan 9 unu görüom koşup gidiyom 9.99 muş minicik yazıo bide görünmüyo karsıdan.nalet olsun bunnara

he bide pazara cıkanlar bilirler.kilosu 4 lira olan sebzenin fiyatı pahalı geliyo tabe
stündeki karta
yarım ı minicik yazıp altına 2 tl yazıyolar.benimm kac defa basıma geldi.çilek istiyorum adam azcık koydu 2 lira aldı.meger yarımı 2 liraymıs :@

sadece bu olsa iyi, daha ne entrikalar dönüyo marketlerde, ee bizde bunları yediğimize göre safız demekkikaydirigubbakcemile3
mesela kasalarda hep çikolata, lolipop gofret, çocuklar olay çıkarsın almak zorunda kalalım diyekaydirigubbakcemile3
şimdide, marketin içinde barbeküde sucuk yapmak moda, tattırcaklar güya, koksun canımız çeksin alalım diyekaydirigubbakcemile3
bide puan kandırmacası var, markette pahalı pahalı alıp, kredi kartında puan birikti diye seviniyosunkaydirigubbakcemile3

bide money kart vs.. vs.. çıktı bu da marketlerin bi oyunu bence, hep tüketim full tüketimkaydirigubbakcemile3

evetya çok gıcık bir durum ama biz türk halkı olarak indirim hastasıyızya bedava sirke bulsak içeriz misali 99 kuruş muruş dikkat çekiyor işte

Back