Marketler de, Dkkanlar da nedir bu 9.99

kedicik81

işte yanlızlık ben buyum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.682
4
683
İstanbul
markette veya bir dükkanda alışveriş yaparken 9.99 fiyatlardan artık gına geldi ya şuna 10 lira desenize 9.99 olunca çokmu ucuz oluyo hele magazalarda kocaman 9.99 yazıyolarya çok sinir bozucu geliyo bana buara buna takmış durumdayım sizcede dogru değilmi yaa arkadaşlar benmi çok taktım yoksa bu olaya

yok canım benimde çok dikkatımi çekiyo bu konu
hatta bazen satıcıya bu 10 liraymış diyorum adamda yok 9.99 diyo:roflol:sanki arada çok fark vardelikafadulden
bazen diyorum satıcılar milleti aptal mı sanıyo 1 kuruşla resmen göz boyamaya çalışıyolar
boşver canım akıllı alıcı böyle göz boyamalara güler geçer zaten a.s

ya 10 lira yazsalar noluyoki nasılsa 9.99 oluncada 10 lira veriyoruz eee ozaman nebu şimdi ucuz görümsündiyemi yapıyolar acaba nefark varsa artık

bende sormuştum bi mağaza görevlisine. neden böyle küsürlü yazıyosunuz yuvarlasanıza. dediki böyle olunca ucuz geliyo millete. 1 kuruşmu kabahat işliyo dedim parayı alıırken 9.99 almıyosunuz ama 10 alıyosunuz.

ben mağazacı bir arkadaşıma sordmuştum neden böyle diye o da
para üstü olarak 1-2 kuruş verilmiyo böylece sürümden kazanıyoruz amaç bu demişti

bencede ondan alma bundan alma damlaya damlaya göl oluyo galiba aslında 5 kuruş bile olsa isteyeceksin ozaman görecekler 9.99u

bence bizleri alışverişe çekmek için yapılıyo o 9 u görünce ucuz deyip alıcaz kandırmaya çalışıyolar:dilcikar:ama kanmıyoruz artık yapmasınlar

Türkiye'ye yeni geldi ama Almanya'da bu ezelden beridir var.Cok gicik bisey gercektende ama biz bundan baskasini zaten görmedik burada.

bu reklam stratejisi gibi bişi 10 olunca insanın gözüne daha pahalıymış gibi gelirmiş ben öle duymuştum

alisveris yaparken müsterileri psikolojik olarak etkilemek icin yapiliyor
yani 9.99 yazdiklari zaman ilk bakista ucuzmus gibi gösteriliyor
ama 10 yazdiklari zaman daha pahali gibi geliyor ondan
burda magazada birsey sordugun zaman 10 demezler 9.99 derler

benim için yapıyorlar arkadaşlar kızmayın.. müşteri olarak olarak banada öyle mesele 59 liralık birşey alırsam 50 küsür diye aklımda kalır biri kaça aldın dese 50 küsür derim ama öbür türlü 60 lira olsa aaa pahalıymış diyip almam vardır böyle bi huyum

vallah arkadaşlar bana ha 10 ha 9,99 desinler,almam:dilcikar:,ancak yüzde 50 indirim varsa gidip bakıp düşünürüm:jeyyar:,bir de anneler günü kozmetik reyonda bir alan bir bedava oluyor:jeyyar:,o zaman ben bir hafta önce gidip istediğim kremin ve a başka şeylerin fiatını bakarım:jeyyar:,ondan sonra o indirim günü gelirim ve o fiat deişmemişse alırım,çok piskopat bu konuda yımkötükedihüso,çocuğu oyuncaklamı kandırıyorlar sanıyorlarklava:

ben 1 kuruşumu istiyorum her zaman.
madem şu anda piyasada 1 kuruş diye bir para birimi var ve o fiyatı 9,99 diye yazıyorlar ben de para üstümü isterim.
hatta vermdikleri için aldığımı bıraktığım yer bile oldu..

Bu uygulama saçma bile olsa işe yaradığı gerçek satıcı için tabii, insan markette fiyatları aklından toplarken küsuratları atlayıp topluyor 20 tuttu diye bekliyosunuz kasada, kasiyer 30 diyor

çok doğru yazmışsın madem 9.99 versinler para üstünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…