yazdıklarınızı okuyunca kendime kocaman bi brova dedim vallah.
Kızlar belki gülceksiniz inanmıcaksınız ama bende aylık harcamamızı anlatiyim.Pazar günü bime gittim aylık alışverişe 50 tl tutu :) Bu arada bi ben bi de eşim varız evde yani 2 kişiyiz.Önceden abur cuburlara çok para giderdi ama son 2 aydır almıyoruz.İlk evlendiğimiz zamanlar normal marketlerden alışveriş yapıyodum 120den aşağıya düşmüyodu ama artık bime geçtim hem malları çok güzel hem de çok ucuz özellikle temizlik ürünleeri.Bu aldıklarımın aynısını geçen ay başka marketten aldım 90 tuttu. yani düşünün hemen hemen yarıya inmiş.Bunun haricinde 2 hafta da bi pazara çıkıyorum onda da 20 tl gidiyo.arada marketten aldıklarımda ayda 20 tl tutsa yani aylık pazarım marketim 110 tl kızlar.he diceksiniz ki hiç mi et yemiyosunuz 3 ay önce kasaptan 50 tllik aldım kıymamı butumu tavuğumu hala daha yarısı duruyo. alkışı hakkettiğimi düşünüyorum
Bencede mucizeyi başarmışssın 3 ay önce aldığın etin yarısı duruyorsa zaten bu bir mucize olmalı:))))
Benim cumartesi günü aldığım 1 kilo kıymanın yarısı bitti bile mesela hemde dün itibariyle...
Cumartesi 1 kilo kıyma 1 yoğurt 2 süt 1 reçel 1 el sabunu ve baharat aldım 51 lira tuttu mesela...
Aylık 500 600 den aşağı düşmiyor hiç bir şekilde...
Sizde çocuk yok herhalde yoksa mümkün değil..
Kızlar belki gülceksiniz inanmıcaksınız ama bende aylık harcamamızı anlatiyim.Pazar günü bime gittim aylık alışverişe 50 tl tutu :) Bu arada bi ben bi de eşim varız evde yani 2 kişiyiz.Önceden abur cuburlara çok para giderdi ama son 2 aydır almıyoruz.İlk evlendiğimiz zamanlar normal marketlerden alışveriş yapıyodum 120den aşağıya düşmüyodu ama artık bime geçtim hem malları çok güzel hem de çok ucuz özellikle temizlik ürünleeri.Bu aldıklarımın aynısını geçen ay başka marketten aldım 90 tuttu. yani düşünün hemen hemen yarıya inmiş.Bunun haricinde 2 hafta da bi pazara çıkıyorum onda da 20 tl gidiyo.arada marketten aldıklarımda ayda 20 tl tutsa yani aylık pazarım marketim 110 tl kızlar.he diceksiniz ki hiç mi et yemiyosunuz 3 ay önce kasaptan 50 tllik aldım kıymamı butumu tavuğumu hala daha yarısı duruyo. alkışı hakkettiğimi düşünüyorum
Şuanlık bebek yok ben ve eşim varız.Pek etle aramız yok sadece kıymayı bol miktarda tüketiyorum etin yerini tutsun diye.Zaten 2mizde çalışıyoruz.evde sadece akşam yemekleri yeniyda tek çeşit yapıyorum zaten yanına da salata cacık vs. idare ediyoruz.Hemde yemeği geç saatt yediğimiz için çok aşırıya kaçmıyorum.kahvaltı desen sadece pazar günleri yapıyoruz.Onda da eşimde bende yediğimiz tek şey yumurta peynir ve zeytin.Normal yani bu kadar harcamam Pek tüketici değiliz
eylülde nasipse evleniyorum.. ev ekonomisi dersleri alıyorum burdan
merhaba canım buradan ev ekonomisi dersi al, ayda 1 çeyrek altın topiğinde de birikim nasıl yapılır dersi al
o topikte çok faydalı okumanızı gelip yazışmanızı tavsiye ederim.
ya kızlar bana da akıl verın bızım market alısverısı 300 tl tuttu cumartesı gıttık daha bır kızım var onun dısında her hafta 50 lıra en olmak sartıyla pazara verıyorum nerdeyse hergun de esım marketten sureklı eksıklerımızı alıyor ve her ay bu boyle 2 mılyardan fazla maas alıyor esım ama borc gırtlaga kadar nasıl kısacam bılmıyorum daha 1 paket bez alındı 2 paket daha alınacak mısafır gelecegı zaman ayrıca alısverıs yapıyoruz garnıtur kola su bu falan bız mı cok abartıyoruz bılmıyorum