- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
yazdıklarınızı okuyunca kendime kocaman bi brova dedim vallah.
Kızlar belki gülceksiniz inanmıcaksınız ama bende aylık harcamamızı anlatiyim.Pazar günü bime gittim aylık alışverişe 50 tl tutu :) Bu arada bi ben bi de eşim varız evde yani 2 kişiyiz.Önceden abur cuburlara çok para giderdi ama son 2 aydır almıyoruz.İlk evlendiğimiz zamanlar normal marketlerden alışveriş yapıyodum 120den aşağıya düşmüyodu ama artık bime geçtim hem malları çok güzel hem de çok ucuz özellikle temizlik ürünleeri.Bu aldıklarımın aynısını geçen ay başka marketten aldım 90 tuttu. yani düşünün hemen hemen yarıya inmiş.Bunun haricinde 2 hafta da bi pazara çıkıyorum onda da 20 tl gidiyo.arada marketten aldıklarımda ayda 20 tl tutsa yani aylık pazarım marketim 110 tl kızlar.he diceksiniz ki hiç mi et yemiyosunuz 3 ay önce kasaptan 50 tllik aldım kıymamı butumu tavuğumu hala daha yarısı duruyo. alkışı hakkettiğimi düşünüyorum
Bencede mucizeyi başarmışssın 3 ay önce aldığın etin yarısı duruyorsa zaten bu bir mucize olmalı:))))
Benim cumartesi günü aldığım 1 kilo kıymanın yarısı bitti bile mesela hemde dün itibariyle...
Cumartesi 1 kilo kıyma 1 yoğurt 2 süt 1 reçel 1 el sabunu ve baharat aldım 51 lira tuttu mesela...
Aylık 500 600 den aşağı düşmiyor hiç bir şekilde...
Sizde çocuk yok herhalde yoksa mümkün değil..