- 29 Eylül 2016
- 26
- 18
- 38
- Konu Sahibi merakliburcu
Bime hiç gitmiyorum desem yalan olmaz. Ucuz ve kaliteli olduğunu düşünmüyorum. A 101e sadece başka hiçbir yerde bulamadığım abc yumuşatıcı ve ıslak mendil almak için gidiyorum.
Ben genelde Migros ve Uyumdan alışveriş yapıyorum. Planlı gidince,uygun fiyatlı ürün bulunca stoklayınca sorun yaşamıyorum. Mesela geçen hafta sonu 6x 1lt pınar sütü 5 liraya aldım Migrostan. Bu hafta 2x250 gr polonez sucuğu 9 liraya aldım,yine komilinin sızma zeytinyağını 9 liraya aldım yakın zamanda,dolayısıyla Migros hepsinden pahalıdır diyemiyorum. Ayrıca yeri geliyor baharatlarda %40 indirim oluyor,alıyorum fazla fazla,baya hesaplıya gelmiş oluyor,bu hafta bakliyatlarda indirim var sanırım,aynı ürünün 2.si %50 indirimli,pirincim bitti gidip oradan alacağım,2.pakedide alırım bana baya gider.
Uyumda 1 alana 1 bedava oluyor çoğu zaman,duş jeli,temizlik malzemesi çok almışımdır oradan.
Şampuan,saç bakım ürünlerini genelde watsons ve gratisten alırım,yüzde 40 indirimli oluyor dönem dönem,hemen alıyorum. Cilt bakım ürünlerini en son bayram kampanyasında Migrosun yüzde 50 indirimden almıştım mesela,uzun zamandır kullanıyorum. Yeni kampanyada yine alırım.
Ben bu indirimleri genelde facebook sayfalarından takip ediyorum.
Evet ben de bakliyattı çamaşır deterjanıydı son kullanma tarihi olmayan ihtiyaçlarımı toplu almaya çalışıyorm. Ama bu tarz alışverişlerimin dışında mesela anlık biten ihtiyaçlar için mesela kaşar peynir, yoğurt veya meyva gibi ihtiyaçlarım için çoğu zaman plansız markete gidiyorum. böyle hazırlıksız alışverişlerde de markete gitmek çok zorlaşıyor. Mesela bunun en güzel çözümü devamlı ihtiyaç listesi tutmak olabilir. Bitmeye yakın bu tarz çabuk bitebilen ihtiyaçlarımı not alabilsem sanki indirim kovalamak için de vaktim olur gbi..
bunun dışında havlu kağıt deterjan gibi ihtiyaçlarım için indirim yakaladığımda süper oluyor Ama gel gör ki eğer eşim yanımda yoksa bu tarz şeyleri çok çok alıp eve taşımak da çok zor oluyor. Arabam filan olsa yaparım ama yok. Belki bu masraf kısma işini halledersem araba için kenara para atabilirim
Migros'tan yakaladığınız indirimler çok cazip gözükyor bu arada. çok akıllıca bir alışveriş olmuş Kesin carrefour kipa gibi marketlerde de böyle büyük güzel indirimler oluyodur ama araştırmaya fırsat olmadığından hep kaçırıyoruzdur