Bebek İkinci El Markalı sezon ürünleri

slm dogamel f&f marka astronot ve birkaç parça daha bişeyler var aslında msn imi eklerseniz daha rahat iletişime geçebiliriz.i--yilmaz@hotmail.com

Canım msn im yok ,ayseguven82@gmail.com mail adresim burdan görüşelim isterseniz

Beğenmenize sevindim güzel günlerde kullanın canım

Ptt kargo 9.5 tutuyo, almak içinde en az 3 gün bekliyosun.değmez vallahi böyle diğer kargo larla ertesi gün ürün elinde

canım benim ürünler geldi ve beklediğimden çok çok çok güzeldi çook teşekkür ederim.artık satışa sunduklarını takip edeceğim=) Arkadaşlar Dogamel çok güvenilir bir arkadaştır çok da tatlıdır=)

Canım benim sağlıkla kullan bende ürünlerimis sana vermiş olmaktan dolayı çok memnunum..

slm
dogamel msn imi açamıyorum ve de mail atamıyorum tlf nomu yazsam da silinir büyük ihtimal siz bana özelden atın isterseniz ben ararım sizi

slm dogamel beyaz üzeri lacivert desenli hıka ve altı,ufaklık hastane çıkışları,carter's tulum..

üzerinde captain yazılı süveter,polar tulum,polar battaniye,...,yan yatış yastığı,pike

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…