• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Markalı sezon ürünleri

Ben teşekkür ederim dogamel:) aynen bende arıyorum, burayı keşfettim daha yeni süper oldu, 2 kere giyeceği kıyafete birsürü para harcıyoruz normalde burası çok mantıklı geldi

Aynen çok doğru söylüyosun bende 10 gün önce keşfettim. Örneğin senin sattığın beşiğe çok özencim vardı 3,4 ay kullanacak diye o ıadar para vermek istememiştim,şimdi olsa hemen alırdım

hmm ben sahrayıcedit'teyim kadıköy.. oraya gelmem çok zor ya :(

Çocuktan önce olsa gezmek olur der gderdik şimdi bebekle hakkaten zor:)

evet canım ya sorma valla hayal oldu bi yerlere gitmek.. neyse sana hayırlı satışlar ürünlerin hakkaten çok güzel :)

Beğenmenize sevindim,ben bile kıyamıyorum satmaya ama dolaplarda yer kalmadı:) ihtiyacı olanların işine yarasın en azından

Acemiperi ,mesaj süresine bende takıldım:) şuan ayırdığım ürünlerin hepsini ekledim bu sayfaya, bi tek medela biberonlar var sanırım eklemediğim,sahibinden.com ada farklı bir ürün koymadım . Sen kaç aylık ürünlere ihtiyaç duyuyorsun

fiyatlaır biraz daha düşürürseniz almayı düşündüğüm ürünler var aslında iyi satışlar..

Canım almak istediklerini söylersen yardımcı olmak isterim

Back