Gri Elbise zemin gri üzerinde çiçek desenleri mevcut. buyu diz hizasında çok şık ve tarz bir elbise 36-38 bedene kesin uyar.
Eki Görüntüle 913730 FİYATI: 7,5
merhaba canım bu gri elbiseyi ben tunik olarak kullanmak istiyorum,boyum 1.75 boyu nereme gelir acaba?bir de kolları çok mu dar, içine bir şey giyilir mi?ben 38 bedenim, çok yapışır mı üstüme, tesettürlüyüm de ondan soruyorum.fiyatı 7,5 değil mi?
çok şık diz hizası 40 beden Nominal marka elbise Fiyatı: 12. TL çok az kullanıldı üzerime olmaması nedeni ile satışta
Eki Görüntüle 1072006
Eki Görüntüle 1072007
Eki Görüntüle 1072009
canım bunu kastetmiştim, bunun boyu ne kadar, bir de kumaşı kalın mı, yazlık olur mu?kolları uzun mu kapri kol mu?
kış hariç 3 mevsim giyilebilir çok güzel bir kumaşı var. bunun boyunuda ölçeyim ama sizin boyunuz uzun bunlar pantolon üzerine rahat olur diye tahmin ediyorum. vizon rengi üzerine lacivert çizgili bu elbise yan tarafında fermuar var. nominal marka
Koton elbise gerçeğinin çekmeyi unutmuşum malesef görseli kayıtlı idi bende bende ekleyeyim dedim gerçeğini yarın eklerim. 2 kez giyild, sıfırdan farksız bedeni XL 40-42 giyenlere uyar. Fiyatı: 20.TL
Eki Görüntüle 916500
Canm msj kutuna bakarmisin senden hbr bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.