Markalı, kaliteli 36-38-40 beden kıyafetler kalanlar 26. sayfadan itibaren indirimli

orjinal converse erkek bebek ayakkabısı 24 numara sadece 2 kez giyildi yeniden farksız... fiyatı: 25 lira...... çocuk conversleri bilen bilir 80 den başlıyor. bu fiyata bu converse kaçmazzzz.

Mavi marka gül kurusu renginde bluzzz etiketi üzerinde hiç giyilmedi.... bedeni S-M Fiyatı: 18 TL

Çok güzel 3 lü takım elbise beyaz gömlekle çok şık oluyor. ceket, yelek, etek S/M bedene uyar...... yeniden farksız beden değişikliği nedeni ile buda satışta....... Fiyatı: 40 lira......

elimde davidofff cool water parfüm var sadece 2 kez sıktım şişesi görsel resimdeki kadar dolu sayılır. Fiyatı:40 liraa

Gri Elbise zemin gri üzerinde çiçek desenleri mevcut. buyu diz hizasında çok şık ve tarz bir elbise 36-38 bedene kesin uyar.
Eki Görüntüle 913730 FİYATI: 7,5

merhaba canım bu gri elbiseyi ben tunik olarak kullanmak istiyorum,boyum 1.75 boyu nereme gelir acaba?bir de kolları çok mu dar, içine bir şey giyilir mi?ben 38 bedenim, çok yapışır mı üstüme, tesettürlüyüm de ondan soruyorum.fiyatı 7,5 değil mi?

Son düzenleme:

Boyunuza gore sizde tunik olarak durur tahminim benim boyum 1. 60 dizimin epey uzerine geliyordu icine badi olur yani tesetturlu iseniz dar paca pantolon ve uzerine duz renk elsisenin icinde bulunan cicek renklerinden birisinin rengi ile kombin yapabilirsiniz.

canım bunu kastetmiştim, bunun boyu ne kadar, bir de kumaşı kalın mı, yazlık olur mu?kolları uzun mu kapri kol mu?

kış hariç 3 mevsim giyilebilir çok güzel bir kumaşı var. bunun boyunuda ölçeyim ama sizin boyunuz uzun bunlar pantolon üzerine rahat olur diye tahmin ediyorum. vizon rengi üzerine lacivert çizgili bu elbise yan tarafında fermuar var. nominal marka

Canm kutunu bosaltirmisin msjim gelmiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sildim mesajları 2 güne bir doluyor ne yazıkki farketmemişim dolu olduğunu

mango s beden süet yelek buradan sevila34 isimli arkadaştan çok beğenerek almıştım ama malesef bedenime olmadı buda aldığım fiyatın altında satışa koyuyorum 25 lira

koton elbisenin orjinal hali xl beden m-l beden olanlar için daha uygun 1 kez giyildi...

conversin tam olarak numara yazan kısmı efenihanefe senin için ekledim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…