Anket Markalı giyinmenin size ne kattığını düşünüyorsunuz

Markalı giyinmenin size ne kattığını düşünüyorsunuz?

• Karizma

OY: 0 0,0%
  • Tarz

OY: 3 7,5%
  • Popülarite

OY: 0 0,0%
  • Prestij

OY: 3 7,5%
  • Marka her zaman dayanıklılıkdır sadece onu buluyorum

OY: 18 45,0%
  • Hiçbirşey

OY: 16 40,0%

• Ankete Katılan
    40
Marka giyinmek cok da onemli degil
Sadece bazi kiyafetlerde guzel ve kaliteli mallar ureten markalar var tercihimi onlardan yana kullanabiliyorum
Marka olmayip son derece kalite olan magazalar da var.. Marka her sey degil maalesef..

pahalı markalara para vercek kdar zengin değilim, eğer markalı giyinseydim bana bişy katarmıydı bilmem

markaya değil de güzelliğine ve kalitesine odaklanırım alacağım şeyin..
Çok pahalı olmayıp kaliteli olan ürünlerden yanadır tercihim

Marka kaliteliyse önemlidir benim için.Yoksa marka var marka var yani.

Marka takintim yok ama pazar malıyla ve yahut bi defacto maliyla lacoste malinin farki tartisilmaz.
Defactodan bir gömlek almistim lacivert 20 liraya 2-3 kere giyindim rengi soldu hemen polo bir gomlegim var ayni tonlarda 2012 yazından beri giyiyorum hala ayni.

Marka kıyafetlerin sadece tek artısı var o da uzun süre kullanabiliyorsun, onun haricinde fiyatları çok uçuk olan şeyleri almıyorum ki zaten alamam

Marka önemli değil evet ama kalite önemli, özellikle mont, bot gibi uzun süre kullanılacaksa.
Mesela ucuz bir yerden bir sene giyebileceğim bir mont alıp her sene yenileyeceğime kaliteli bir mont alıp en az 5 yıl giymeyi tercih ederim. Harley Davidson botlarım 7. yılına girecek :) daha ne olsn

pahalı markalara para vercek kdar zengin değilim, eğer markalı giyinseydim bana bişy katarmıydı bilmem
Ucuz mal alacak kadar zengin degilim "o sozun dogrusu cunku ucuzundan bi ayakkabi alsan yipranip deformeler oluyor bidaha aliyorsun filan ama kaliteli birsey aldin mi o parayi bikere veriyosun ama yillarca mis gibi kullaniyorsun

hiçzbirşe. onu giydiğim zaman bulamayan, alamayan insanların karşısında öyle popülerlik, tarz biçiminde durmak hoşuma gitmiyor çünkü.

Ben suna dikkat ettim marka siz şeyler daha dikkat çekici saçma ayrıntıları oluyor. markalı lar sade ve kaliteli, bişey kattığı için değil kendimi daha iyi hissettiğim için. Bide pahalı olduğu için daha az ve öz alınıyor diğer türlü ucuz olunca bazen ihtiyaç olmasa da alınıyor sonrada beğenmeyip verecek yer arıyorum.

Marka kalitededir..

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.. Diye bir söz vardır. Bilenler bilir

Marka giyinmek bize birşey kazandırmaz tabii, ama bazı markaların ürünlerinin çok dayanıklı olduğunu düşündüğüm için tercih ediyorum.

Dayanıklı olup daha uzun süre kullanılabildikleri için yoksa çok da gerekli değil yani

tarz oldugunu düsünüyorum. Beğendiğin marka ürünü her mağazada bulamıyor olabiliyorsun o sezon. gibigibi

hem dayanıklı hemde marka firmalar ürünlerinin arkasında duruyor,herhangi bir sorun olduğunda kolaylıkla yardımcı oluyorlar artı karizmada olmuyor değil hani :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…