Bebek İkinci El Markalı Bebek Oyuncakları, Et bebekler, Barbieler, Peluş Oyuncaklar!!!

Cnm topku resimdeki ari dislikli olan kumandanin yanindaki mavi oyuncak aslan ortasinda tusu olan kirmizi hayvan onlarda satilikmi benim oglum daha 6 aylik onun oynayabilecegi seyler ariyorum birde ilk sayfadaki bondigo puset oyuncagi duruyornu

Ilk sayfadaki ilk resim puset oyuncagi, fisher price renkli halkalar, playskool bastir gitsin araba , bondigo dislikli aslan, chicco acik mavi konusan kaplan duruyor cnm hepsi bebisine uygun. ari ve Kırmızı playgro fil satildi:)

Playskool araba 15 tl Chicco ingilizce turkce sarki soyleyip konusan ışıklı kaplan arada nadirde olsa ses takılıp müziği çalmaya devam ettigi için ilerde pil değişimine ihtiyaç duyabilirsiniz diye yarı fiyatından da ucuza son fiyat 25 tl bondigo aslan büyük boy 14 tl fisher price renkli halkalar 10 tl fisher fare çıngirak dişlik 14 tl en bastaki Tomy puset anakucagi oyuncağı 14 tl çevresinde dönen Oyuncaklarıyla bebeğin ilgisini çekiyor Toplu alırsan süper İndirim de yaparim:)

Cnm kaplanin sifir fiyati gittigidiyorda 28 tl ydi bugün gezinirken gördüm guzel indirim yap onu almak istiyorum

iyi günler renkli halkalar sihirli kumandam cihicco Türkçe İngilizce konuşan telefon en son fiyat ne olur bunlarda

Yilbaşına özel tüm ilan sayfalarimda 50 tl üzerine kargo benden üstelik herşey % 10 indirimli:)

Bastır gitsin helikopter 8 tl yerine 3 tl

Eklentiler

• 20150104_234447.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…