cm olarak uydu mu size
4.resımde kı nıke lar fıyatı ne ve sızınle odeme sartları gönderme nasıl olck yazarmısınız...[/QUOTE
Siz hangi ildesiniz bilmiyorum ama buyuk ihtimal ayni yerde degiliz. Odeme banka havalesiyle hesabim aolacak ve bende odemeyi gorsuktrn sonra adresinize kargo yapicam burda usul bu sekilde alisverisler boyle yailiyor
İlk resimdeki nike ve diger pembe yazili beyaz nike bunlar satildimi
ve fiyatlarini ne kadar yaparsiniz birde zahmet olmazsa kac cm ler bize uyarlarmi acaba
olcebilirmisiniz. Tesekkurler
4.resımde kı nıke lar fıyatı ne ve sızınle odeme sartları gönderme nasıl olck yazarmısınız...[/QUOTE
Siz hangi ildesiniz bilmiyorum ama buyuk ihtimal ayni yerde degiliz. Odeme banka havalesiyle hesabim aolacak ve bende odemeyi gorsuktrn sonra adresinize kargo yapicam burda usul bu sekilde alisverisler boyle yailiyor
canım ayakkabılar satılmadısa begendıklerım var ama odemeyı ben adınıza ptt yatırabılırım ancak
canım ayakkabılar satılmadısa begendıklerım var ama odemeyı ben adınıza ptt yatırabılırım ancak
tamam farketmez siz hangilerini beğendiğinizi söyleyin çünkü bazıları satıldı
canım ya ben cmlere bakmayı unuttum akşam ilk resimi 15tl diğer nike da 25 olurİlk resimdeki nike ve diger pembe yazili beyaz nike bunlar satildimi
ve fiyatlarini ne kadar yaparsiniz birde zahmet olmazsa kac cm ler bize uyarlarmi acaba
olcebilirmisiniz. Tesekkurler
ayakkabılar güncel.mont almayı düşünen olursa elimde her aya ve yaşa uygun var foto ekleyebilirim
ayakkabılar güncel
1,2,3 ,4,5 ve sondan üçüncü ayakkabı fotolarla fiyatlar karışmış tam açıklama yaparmısınız marka ve no olarak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?