Bebek İkinci El markalı ayakkabılarımız

4.resımde kı nıke lar fıyatı ne ve sızınle odeme sartları gönderme nasıl olck yazarmısınız...

4.resımde kı nıke lar fıyatı ne ve sızınle odeme sartları gönderme nasıl olck yazarmısınız...[/QUOTE

Siz hangi ildesiniz bilmiyorum ama buyuk ihtimal ayni yerde degiliz. Odeme banka havalesiyle hesabim aolacak ve bende odemeyi gorsuktrn sonra adresinize kargo yapicam burda usul bu sekilde alisverisler boyle yailiyor

kapıda odemeyle talihsizlikler yaşadım gönderdıklerime hiç bakmadan küçük geldi deyip geri yolladılar ustune bıde kargo ücreti odedim

İlk resimdeki nike ve diger pembe yazili beyaz nike bunlar satildimi
ve fiyatlarini ne kadar yaparsiniz birde zahmet olmazsa kac cm ler bize uyarlarmi acaba
olcebilirmisiniz. Tesekkurler

4.resımde kı nıke lar fıyatı ne ve sızınle odeme sartları gönderme nasıl olck yazarmısınız...[/QUOTE

Siz hangi ildesiniz bilmiyorum ama buyuk ihtimal ayni yerde degiliz. Odeme banka havalesiyle hesabim aolacak ve bende odemeyi gorsuktrn sonra adresinize kargo yapicam burda usul bu sekilde alisverisler boyle yailiyor

canım ayakkabılar satılmadısa begendıklerım var ama odemeyı ben adınıza ptt yatırabılırım ancak

Back