slopetlerin kalıpları dönemlerinden oldukca büyük aslında. benm oglum 1 yasına yeni girdi 9 kilo 78 cm, giydirsem içinde kaybolur:) pantolonlarda öle. bize suan için oldukca büyükler bilmiyorum oglunuz ne kadarlık kac kilo ama.
slopetlerin kalıpları dönemlerinden oldukca büyük aslında. benm oglum 1 yasına yeni girdi 9 kilo 78 cm, giydirsem içinde kaybolur:) pantolonlarda öle. bize suan için oldukca büyükler bilmiyorum oglunuz ne kadarlık kac kilo ama.
oğlum 8,5 aylık ve 9300 kilosu boyu 72 cm.pantolon almak istyorum.üstlerimiz çok ama alt yok.alta ihtiyacım var.solopet istemiyorum.pantolonların kaç tanesi uygun oğluma acaba
oğlum 8,5 aylık ve 9300 kilosu boyu 72 cm.pantolon almak istyorum.üstlerimiz çok ama alt yok.alta ihtiyacım var.solopet istemiyorum.pantolonların kaç tanesi uygun oğluma acaba
canm suan benm oglum dediğim gibi 9 kilo 78 cm boyu 6-9 aylar halen oluyor hatta 3-6 bile. lcw nın özellikle pantolon kalıpları buyuk oluyor. sayfadakilerin cogu uygun olur die düşünüyorum tabi yinede senin kararın.
mickey li yazlık taımın üstündeki kareli pantalon
219 nolu fotodaki slopet
6-9 aylık lcw lacivert slopet
disney 12 ay turuncu sweat li takım
244 nolu astarlı kaşe pantalon
3-6 aylık yeşilli lacivertli mont
hpsi için fiyat yazar mısınız toplu olarak ne kadar olur? başka 6-9 aylık kışlık kıyafetiniz var mı?
mickey li yazlık taımın üstündeki kareli pantalon
219 nolu fotodaki slopet
6-9 aylık lcw lacivert slopet
disney 12 ay turuncu sweat li takım
244 nolu astarlı kaşe pantalon
3-6 aylık yeşilli lacivertli mont
hpsi için fiyat yazar mısınız toplu olarak ne kadar olur? başka 6-9 aylık kışlık kıyafetiniz var mı?