Onu 3 dugmeli ayakkabi topuklumu canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hafif topuklu canım.Fotoğraf makinem şarjda.Dolunca fotoğrafını koyarım.Ayakkabı hiç giyilmedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu 3 dugmeli ayakkabi topuklumu canm
Hafif topuklu canım.Fotoğraf makinem şarjda.Dolunca fotoğrafını koyarım.Ayakkabı hiç giyilmedi.
Kac numara peki canm
:) sagol canm ama elinde 38 39 olabilick dolgu yopuklu onu kapali ayakkabi varmi
Maalesef canım( umarım aradığın gibi bir ayakkabıyı en kısa zamanda bulursun.
Sagol canm ama digerlerini biraz beklet lutfen alicam kesin
Devamı...
Eki Görüntüle 1172517 Eki Görüntüle 1172515 Eki Görüntüle 1172520 Eki Görüntüle 1172522 Eki Görüntüle 1172514 Eki Görüntüle 1172519 Eki Görüntüle 1172518 Eki Görüntüle 1172513 Eki Görüntüle 1172516 Eki Görüntüle 1172521 Eki Görüntüle 1172523 Eki Görüntüle 1172524 Eki Görüntüle 1172525
Rita koyu Lacivert etek 40 beden 10 tl
Lacivert etek önü düğmeli 10 tl
Rita etek 40 beden 10 tl
Armine triko M beden 15 tl
Gri simli uzun hırka 10 tl
Siyah babet 36 numara,yeşil babet 39 numara 10 tl
Gecelikler standart beden çok kaliteli penye sıfır 10 tl
tarçın rengi tunik çok şık orjinal bir modeldir 10 tl
Kot gömlek kaliteli kumaştan 38 beden 10 tl
ciciler nebeli arkadaşıma kargolanmıştır.İyi günlerde kullanması dileğimle...
Kargoyu görevli mezuralarla ölçtü biçti.Boyutundan o kadar pahalı tuttu sanırım.Normalde 6.5 7 tl tutardı.Siz , o şekilde istiyorsunuz diye düşünerek ve göndermeden önce size sordum..Siz de gönderin diyince o şekilde gönderdim..Keşke paketsiz gönderseydim.Ayakkabılarda kutularıyla gönderiliyor diye duydum burdan.Ben de yine burdan o şekilde aldım ayakkabılarımı.İnanın benim kötü bir niyetim yoktu.Gerçekten üzüldüm şimdi... İyi günlerde kullanın.Hakkınızı da helal edin olur mu?ürünler gerçekten güzel teşekkür ederim ama ürüne ödediğim kadar - 9,50TL - kargoya ödedim
arkadaşlar ambalajsız ve daha çok sayıda ürün alın kargonuz benim gibi pahalıya gelmesin